Η οχιά Ζελένσκι κρυβόταν από φόβο μην τον σκοτώσει ο Πούτιν !! Όταν σιγουρεύτηκε βγήκε και παριστάνει τον βόα !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν - RIA Novosti, 1920, 05.02.2023
ΑΛΦΕΙΟΣ : Η οχιά όταν δει να της επιτίθεσαι σέρνεται και κρύβεται από φόβο… , όταν όμως νοιώσει ασφαλής βγαίνει από την τρύπα, χώνεται στο χώμα και παραμονεύει να βρει την ευκαιρία να σε δαγκώσει !! Γι αυτό οι παλαιοί στα χωριά όταν έβλεπαν οχιά την πατούσαν στο κεφάλι μέχρι να ψοφήσει για να μη τους δαγκώσει.
…………
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένετ: Στην αρχή της ειδικής επιχείρησης, ο Πούτιν υποσχέθηκε να μην εξαλείψει τον Ζελένσκι
.
Μπένετ: «Του είπα: «Θέλω να διευκρινίσω, μου δίνεις το λόγο σου ότι δεν θα σκοτώσεις τον Ζελένσκι;» Μου απάντησε: «Δεν θα σκοτώσω τον Ζελένσκι» .
.
Ο Μπένετ, ισχυρίζεται ότι, αφού συνομίλησε με τον Πούτιν, τηλεφώνησε στον Ουκρανό ηγέτη, ο οποίος εκείνη την ώρα κρυβόταν σε ένα καταφύγιο, και του έδωσε το περιεχόμενο της συνομιλίας με τον Ρώσο πρόεδρο. Όταν έμαθε την υπόσχεση του Πούτιν, ο Ζελένσκι επέστρεψε στο γραφείο και γύρισε ένα βίντεο εκεί.
.
Σύμφωνα με τον Μπένετ, ο Πούτιν, σε μια από τις πρώτες συνομιλίες τους, φέρεται να εξέφρασε την ετοιμότητά του να εγκαταλείψει την αποναζοποίηση και την αποστρατικοποίηση ως στόχους της ειδικής επιχείρησης και ο Ζελένσκι, από την πλευρά του, τάχθηκε υπέρ της άρνησης της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ .
.
Όμως, σύμφωνα με τον Ισραηλινό πολιτικό, η Δύση αποφάσισε στη συνέχεια «να συντρίψει τον Πούτιν, όχι να διαπραγματευτεί». Ο Μπένετ είπε ότι συντόνισε τις ενέργειές του με τις Ηνωμένες Πολιτείες , τη Γερμανία και τη Γαλλία , οι οποίες συμφώνησαν να τερματίσουν τις διαπραγματεύσεις.
.
Με πληροφορίες από το RIA Novosti

……………………………………………………………

Σχετικά …

Σολτς ο ηλίθιος: “Τα όπλα που στέλνουμε δεν θα χτυπήσουν τη Ρωσσία” – Ουκρανός: “Καμία εγγύηση, ακόμα και η Μόσχα είναι στόχος”

 

 

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………..