Μεντβέντεφ προς ΗΠΑ και Γερμανία: Σταματήστε τους χτύπους του πυρηνικού ρολογιού !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Πρόεδρος του κόμματος Ενωμένη Ρωσία, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ - RIA Novosti, 1920, 24/01/2023
Ο Μεντβέντεφ κάλεσε τους ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας να σταματήσουν το χτύπημα του πυρηνικού ρολογιού.
.
Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε στους ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας να σταματήσουν το χτύπημα των πυρηνικών ρολογιών, αλλά πρώτα να συνειδητοποιήσουν ότι το ουκρανικό βέλος τους έχει σκουριάσει.
.
Οι δείκτες του ρολογιού της καταστροφής, που υποδηλώνουν την απειλή μιας παγκόσμιας καταστροφής, έχουν φτάσει σε ρεκόρ κοντά στα «πυρηνικά μεσάνυχτα» – 90 δευτερόλεπτα πριν από αυτό, ανέφερε το Bulletin of the Atomic Scientists.
.
“Αφήστε τους ωρολογοποιούς Μπάιντεν και Σολτς να σταματήσουν το χτύπημα του ατομικού ρολογιού για λίγο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να καταλάβουν ότι οι ουκρανικοί δείκτες τους έχουν σκουριάσει εδώ και καιρό”, είπε ο Μεντβέντεφ στο RIA Novosti, απαντώντας στην ερώτηση τι πρέπει να κάνουν για να μετακινηθούν οι δείκτες αυτών των ρολογιών έστω και λίγο πίσω…

…………………………………………………….

Σχετικά …

Γερμανία: Αντί για το ηρωϊκό ΟΧΙ είπε το ηλίθιο ΝΑΙ ο Σόλτς ΚΑΙ οι Γερμανοί θα στείλουν Leopard 2 στην Ουκρανία.

………………………………………………………………………………………………………………..