Σάλος στην Αλβανία με την 28χρονη διευθύντρια υπηρεσίας ενημέρωσης που συνελήφθη να μεταφέρει ναρκωτικά στα Σκόπια

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : [ Η Αλβανία έχει γίνει η Κολομβία των Βαλκανίων και της Ευρώπης καθώς είναι το ορμητήριο των ναρκωτικών από και προς τη Δύση, ενώ οργιάζουν τα δημοσιεύματα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. ] , γράφει το δημοσίευμα … Όπα !! Υπάρχουν κι άλλες “Κολομβίες” στα Βαλκάνια !! ΣΑΛΟΣ. ΣΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ” ΕΚΑΝΑΝ “ΕΛΛΗΝΑ” ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΑΦΙΟΖΟ !!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ … ΕΛ ΤΣΑΠΟ !!! … για να μην ξεχνιόμαστε !!!

“πόσα θες να σου φέρω;” θα ρωτούσε η Ερίσα Φέρο !! ( λογοπαίγνιον !! ) κινούμενη πέρα δώθε ως διευθύντρια κρατικής υπηρεσίας … υπεράνω υποψίας !!! Μαρίδα η πιτσιρίκα και πιάστηκε !!!

………….

Σάλος στην Αλβανία με την 28χρονη Ερίσα Φέρο, διευθύντρια σε κρατική υπηρεσία ψηφιακής εξυπηρέτησης πελατών, που πιάστηκε να μεταφέρει 58 κιλά χασίς προς Σκόπια.

Η 28χρονη ήταν υπό παρακολούθηση για 1,5 μήνα. Κατηγορείται ακόμα ότι ήταν μέλος της ομάδας των 21 ατόμων που κατηγορούνται για πλαστογραφία ή νοθεία των βουλευτικών εκλογών τον Απρίλιο του 2021.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στα Τίρανα, δεν είναι η πρώτη φορά που υψηλόβαθμα στελέχη στην Αλβανία συλλαμβάνονται να μεταφέρουν ναρκωτικά.

Ακόμα χθες Πέμπτη (29/12), μεγάλη επιχείρηση οδήγησε στο να συλληφθούν 11 άτομα και να προσαχθούν στην αστυνομία άλλες 90 γυναίκες που εργάζονταν σε χασισοκαλλιέργεια στην πόλη του Μπεράτι με αποτέλεσμα να καθαιρεθεί όλη η κεφαλή της Αστυνομίας στην συγκεκριμένη πόλη.

Η Αλβανία έχει γίνει η Κολομβία των Βαλκανίων και της Ευρώπης καθώς είναι το ορμητήριο των ναρκωτικών από και προς τη Δύση, ενώ οργιάζουν τα δημοσιεύματα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Το 2021 η Ερίσα Φέρο ήταν μέλος μιας επιτροπής καταμέτρησης ψήφων σε εκλογική περιφέρεια. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών παραποιήθηκαν στην Επιτροπή στην οποία συμμετείχε η ίδια, με την αρμόδια επιτροπή να υποβάλει μήνυση στην εισαγγελία των Τιράνων κατά 21 επιτρόπων, συμπεριλαμβανομένης της Φέρο.

…………………………………………………………………………………………………