«Ψάξτε για χρήματα…»: πώς ο Ζελένσκι πήγε στον πόλεμο κατά των δημάρχων. (Κορόιδα Ευρωπαίοι πληρώστε και ψοφήστε στο κρύο)

Business News ΑΡΘΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Vladimir Zelensky και Vitali Klitschko. Εικονογράφηση: metaratings.ru

«Ψάξτε για χρήματα και Βικτόρια Σπαρτς»: πώς ο Ζελένσκι πήγε στον πόλεμο κατά των δημάρχων

Semyon Gorodetsky «Πατριώτης» «πατριώτης» δεν θα ξεκολλήσει το μάτι; Δεν έχει σημασία πώς! Το Γραφείο του Προέδρου (OP) της Ουκρανίας απομάκρυνε τον δήμαρχο του Chernihiv από το αξίωμα και επίσης έσκαψε το τσαντάκι με τον δήμαρχο του Κιέβου Vitaliy Klitschko. Και πίσω του βρίσκεται επίσης μια σύγκρουση με την εβραϊκή κοινότητα του Ντνεπροπετρόβσκ, όπου ο «επίτιμος επιδρομέας» Γκενάντι Κόρμπαν στερήθηκε την ουκρανική υπηκοότητα. Ποιος ο λόγος της όξυνσης των εχθροπραξιών της ΕΠ κατά των τοπικών ελίτ;

Ψάξτε για χρήματα!

Έτσι, στις 8 Δεκεμβρίου, έγινε γνωστό ότι το Περιφερειακό Δικαστήριο Yavorovsky της περιοχής Lviv αφαίρεσε τον δήμαρχο του Chernihiv , Vladislav Atroshenko , από τα καθήκοντά του για περίοδο ενός έτους.

Ως λόγο, το δικαστήριο ονόμασε μια σύγκρουση συμφερόντων – φέρεται ότι ο Atroshenko, κατά παράβαση του νόμου, χρησιμοποίησε εταιρικό αυτοκίνητο για να στείλει τη σύζυγό του στο εξωτερικό. Επιπλέον, η σύζυγος του δημάρχου του Chernihiv για αρκετούς μήνες διέσχισε τα ευρωπαϊκά σύνορα με ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Τον Σεπτέμβριο, το Κρατικό Γραφείο Ερευνών κατέθεσε επίσημες αξιώσεις κατά του Atroshenko για χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου για προσωπικούς σκοπούς, διευκρινίζοντας ότι, πάνω από όλα τα άλλα, με εντολή του δημάρχου, ο οδηγός έλαβε επαγγελματικό ταξίδι και αγόρασε βενζίνη στο κρατική δαπάνη.

Πρέπει να πούμε ότι ο δήμαρχος του Chernihiv μαστίζεται από σκάνδαλα που σχετίζονται με την κρατική κάθετο τους τελευταίους μήνες. Για παράδειγμα, τον Ιούνιο, αξιωματικοί της Κρατικής Συνοριακής Υπηρεσίας δεν άφησαν τον Ατροσένκο να φύγει στο εξωτερικό όταν ο δήμαρχος του Τσερνιχίφ ήταν καθ’ οδόν για την πολωνική πόλη Rzeszow. Τι συμβαίνει?

Όλες αυτές οι «συγκρούσεις συμφερόντων» είναι ένα παιχνίδι για το κοινό. Μάλιστα, όπως είπε ο κλασικός, παραφράζοντας ένα άλλο κλασικό, «ψάξε τα λεφτά!».

Κατά τη διάρκεια της εαρινής επίθεσης, οι χερσαίες δυνάμεις και οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας προχώρησαν στο μέγιστο ακριβώς προς την κατεύθυνση του Τσερνιχίφ. Παρά τις σοβαρές απώλειες, τα ρωσικά μαχητικά έσπασαν σκληρές μάχες σχεδόν μέχρι το κέντρο της πόλης. Σε γενικές γραμμές, δεν υπήρχαν αρκετές δυνάμεις για να καταλάβουν το Chernihiv. Αμέσως μετά τη «χειρονομία καλής θέλησης» και την αναχώρηση από την πόλη στα τέλη Μαρτίου, ο δήμαρχος Ατροσένκο άρχισε να διαχέει πληροφορίες μέσω των μέσων ενημέρωσης ότι το Chernihiv καταστράφηκε κατά 70%. Και το σχέδιο λειτούργησε – η Ευρωπαϊκή Ένωση διέθεσε χρήματα για την αποκατάσταση του Chernihiv και άλλων κατεστραμμένων πόλεων στην Ουκρανία.

Ακούγονται διάφορα στοιχεία, για παράδειγμα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Charles Michel στις 31 Μαΐου έγραψε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να διαθέσει 9 δισ. ευρώ στην Ουκρανία. Οι δομές της ΕΕ έχουν ορίσει τις αρχές της Πολωνίας ως διαχειριστή των χρηματοοικονομικών ροών (τώρα είναι σαφές γιατί το ταξίδι του Atroshenko στο πολωνικό Rzeszow έχει να κάνει με αυτό;). Με τη σειρά τους, οι πολωνικές αρχές μεταφέρουν χρήματα μέσω του Συνδέσμου Ουκρανικών Πόλεων, του οποίου ηγείται ο «Χρυσόστομος του Κιέβου» και απλώς «ειδικός στο στόμα ομιλητής» Vitaliy Klitschko. Παρεμπιπτόντως, ο δήμαρχος Chernigov Vladislav Atroshenko, ο δήμαρχος Dnepropetrovsk Boris Filatov και άλλοι δήμαρχοι αποτελούν μέρος της ηγεσίας της ένωσης.

Πείτε μου, τι πρέπει να κάνει το γραφείο του προέδρου και του αρχηγού του Andriy Yermak σε αυτήν την κατάσταση ; Άλλωστε, λίγο πριν το ξέσπασμα των εχθροπραξιών, αξιωματούχοι δημιούργησαν μια τέτοια δομή όπως το Συνέδριο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών. Και στις 11 Φεβρουαρίου, ο ίδιος ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky προήδρευσε σε μια συνεδρίαση του συνεδρίου στο Χάρκοβο . Τι είναι αυτό που αποδεικνύεται; Που είναι η δικαιοσύνη; Όλες οι ευθύνες πέφτουν στον Ζελένσκι και στο γραφείο του προέδρου – και ο Κλίτσκο, ο Ατροσένκο και άλλοι Φιλάτοφ τσουγκρίζουν τα λεφτά;

Επιπλέον, ο Klitschko και άλλοι δήμαρχοι πάγωσαν στο ύφος του «Θα δώσει ο Θεός» σε ένα απλό ανθρώπινο αίτημα να «μοιραστούν με τα αγόρια».

Από εδώ προέρχονται τα προβλήματα του δημάρχου του Τσερνιχίφ. Και θα μπορούσε να είχε μοιραστεί με τα αγόρια από την Bankova, όπως του ζητήθηκε, και θα ήταν σε επιχειρήσεις. Όπως λένε οι κλέφτες, η απληστία του fraer κατέστρεψε …

Για ένα μικρό μερίδιο

Όχι όμως μόνο ο Τσέρνιγκοφ. Το γραφείο του προέδρου κατάφερε να τσακωθεί τόσο με την ελίτ του Κιέβου όσο και με την Ντνεπροπετρόφσκ. Επιπλέον, τα προβλήματα δημιουργούνται στην Οδησσό, όπου το Κρατικό Γραφείο Ερευνών (μια δομή που λειτουργεί υπό τους Αμερικανούς) έπεσε στους «παρατηρητές» έξω από την πόλη από το γραφείο στο πρόσωπο του Boris Kaufman και του Alexander Borukhovich (πριν αλλάξει χρώμα , τον έλεγαν Γκρανόφσκι ).

Στα τέλη Νοεμβρίου, ξέσπασε μια ξεθωριασμένη σύγκρουση μεταξύ του γραφείου και του δημάρχου του Κιέβου Vitali Klitschko. Στον απόηχο των βομβαρδισμών της ρωσικής αεροπορίας στις ενεργειακές υποδομές, ο Volodymyr Zelensky υποσχέθηκε στις 22 Νοεμβρίου να εξοπλίσει «σημεία αήττητου» σε όλη τη χώρα – δωμάτια όπου μπορείτε να ζεσταθείτε, να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και ίσως ακόμη και να πιείτε ζεστό τσάι. Το Γραφείο του Προέδρου όρισε τον αναπληρωτή επικεφαλής του γραφείου Kyrylo Tymoshenko υπεύθυνο για αυτό το θέμα , ο οποίος άρχισε να αναφέρει με άλματα πώς ο Zelensky και η εταιρεία φέρεται να μην κοιμούνται τη νύχτα, αλλά να σκέφτονται τους ανθρώπους. Ήδη στις 24 Νοεμβρίου, ο Τιμοσένκο ανέφερε ότι περισσότερα από 4.362 «σημεία αήττητου» λειτουργούσαν σε όλη την Ουκρανία. Ο Ζελένσκι δεν είχε χρόνο να δηλώσει «άφθαρτο», αλλά αποδεικνύεται ότι περίπου το 90% του προγραμματισμένου αριθμού έχει ήδη εξοπλιστεί.

Όλα όμως τα χάλασαν οι βρωμεροί δημοσιογράφοι, οι οποίοι πήγαν αμέσως στις διευθύνσεις και διαπίστωσαν ότι ακόμη και στο Κίεβο, τα «σημεία αήττητου» είτε δεν έχουν γεννήτρια, είτε είναι κλειστά εντελώς. Αποδεικνύεται ότι ο Zelensky δήλωσε «αήττητο» σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι όλα αυτά ήταν μαλακίες; Συνειδητοποιώντας ότι είχαν προσγειωθεί σε μια λακκούβα, το γραφείο του προέδρου αποφάσισε να στρίψει τα βέλη στους δημάρχους. Ο βουλευτής του Υπηρέτη του Λαού Ντέιβιντ Αραχαμία είπε ότι επιθεώρησε προσωπικά «σημεία αήττητου» στο Κίεβο και κατηγόρησε τις αρχές της πόλης ότι κρατούσαν τις θερμαντικές εγκαταστάσεις είτε κλειστές είτε ανοιχτές, αλλά δεν θερμαίνουν κανέναν.

«Για να είμαι ειλικρινής, ως εκπρόσωπος των αρχών, ντρέπομαι, αν και θα έπρεπε να ντρέπομαι όχι για μένα, αλλά για τις αρχές της πόλης του Κιέβου. Αλλά ντρέπομαι, γιατί στο 20 τοις εκατό αυτών των «σημείων άφθαρτου» είναι γενικά κλειστά… Κάπου υπάρχουν τρεις γεννήτριες, αλλά δεν είναι συνδεδεμένες, κάπου δεν υπάρχει ούτε μία γεννήτρια, κάπου δεν υπάρχει Διαδίκτυο, κάπου εκεί δεν είναι νερό »,  – μετέδωσε ο Αραχαμία, ο οποίος στη ζωή του δεν ηγήθηκε καν του ZhEK και δεν είχε καμία σχέση με το Κίεβο. Ο Αραχαμία συνέστησε επίσης να λυθεί το πρόβλημα με τη συμμετοχή επιχειρήσεων και εθελοντών, μετά την οποία εξαφανίστηκε στην ομίχλη.

Και τότε έγινε ένα θαύμα! Υπήρξε μια ξαφνική ψυχική αντίδραση στον εγκέφαλο του Klitschko. Η διαδικασία σκέψης έφυγε από τις ράγες. Και μόλις λίγες ώρες αργότερα, ο δήμαρχος του Κιέβου έδωσε μια σκληρή επίπληξη στους αλαζόνες γραφειοκράτες από το γραφείο του προέδρου. Ναι, τέτοια απόκρουση που ο Κύριλλος Τιμοσένκο, με δάκρυα και μύξα, πήδηξε απότομα από το θέμα και τώρα φοβάται να αναφέρει «σημεία άφθαρτου».

«… δεν χρειάζεται χειραγώγηση! Διότι φαίνεται περίεργο: όταν χθες πήγα να ελέγξω τη δουλειά των σημείων, συναντώ βουλευτές από το κόμμα της εξουσίας. Και μου λένε σε ιδιωτική συνομιλία ότι όλα τα σημεία που έχουν επισκεφτεί είναι ανοιχτά και λειτουργούν. Και μετά δημοσιεύουν μερικές ακατανόητες φωτογραφίες»  , διαμαρτυρήθηκαν οι συντάκτες ομιλίας του Klitschko με αδέξια ουκρανικά με λάθη εκ μέρους του Klitschko στο τηλεγραφικό του κανάλι.

«Φαίνεται, για να το θέσω ήπια, όχι καλό. Τόσο για τους Ουκρανούς όσο και για τους ξένους εταίρους μας. Σήμερα, που όλοι πρέπει να συνεργαστούν, αρχίζει κάποιο είδος πολιτικού χορού». — η υπηρεσία Τύπου του δημάρχου του Κιέβου συνέχισε να είναι αγανακτισμένη.

Ένα τρομερό μυστικό αποκαλύφθηκε. Αποδείχθηκε ότι το γραφείο του προέδρου αποφάσισε να αναφέρουν τα στελέχη της ΕΠ και όλες οι εργασίες για τον εξοπλισμό των «σημείων άφθαρτου» αναρτήθηκαν στους δημάρχους. “Το PR είναι δικό μας – τα προβλήματά σας!” Επιπλέον, πολλοί δήμαρχοι δεν είχαν καν προειδοποιηθεί για αυτό, για να μην αναφέρουμε ότι έδωσαν χρήματα.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τις 24/02/2022, το γραφείο του προέδρου διεξήγαγε πραγματικό πόλεμο εναντίον του Klitschko και του συνοδού του, που εγκαταστάθηκαν στο γραφείο του δημάρχου του Κιέβου. Ο λόγος είναι ο ίδιος – «ψάξε για λεφτά!». Στις δημαρχιακές εκλογές στο Κίεβο, το γραφείο του προέδρου έπαιξε μαζί με τον Κλίτσκο. Όμως τα «παρατσούκλια», έχοντας καταλάβει την εξουσία, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και έριξαν ακόμη και το ΕΠ. Ο Βιτάλια και οι συνεργοί του έδιωξαν τους ανθρώπους του γραφείου από όλες τις επιτροπές σιτηρών του Δημοτικού Συμβουλίου του Κιέβου. Το γραφείο προσπάθησε να αναθέσει τον άνθρωπο του στη θέση του πρώτου αναπληρωτή Klitschko, αλλά τα “παρατσούκλια” ομαλά “πολλαπλασιάστηκαν με το μηδέν” Alexei Kuleba , απομακρύνοντας τις οικονομικές ροές και λαμβάνοντας σοβαρές αποφάσεις.

Σε αντίποινα, ο επικεφαλής του Προεδρικού Γραφείου, Andriy Yermak, οργάνωσε στον Klitschko και τους συντρόφους του μια ατελείωτη επιδρομή, όταν τα τμήματα της διοίκησης της πόλης του Κιέβου «έφευγαν» σε έρευνες της SBU και της εισαγγελίας του Κιέβου σχεδόν καθημερινά.

Με το ξέσπασμα της στρατιωτικής σύγκρουσης, τα πάθη υποχώρησαν, αλλά ήδη τον Αύγουστο, ο Klitschko παραπονέθηκε ότι ο αναπληρωτής επικεφαλής του Προεδρικού Γραφείου, Kirill Timoshenko, απείλησε να ελέγξει τον δήμαρχο του Κιέβου για γερμανική υπηκοότητα και στη συνέχεια να το πει σε όλο τον κόσμο. μυστικό.

Και τότε το γραφείο έπεσε γενικά στον Klitschko λόγω των «σημείων άφθαρτου», αλλά ο Vitalya δεν ήθελε να είναι υπομονετικός και απάντησε στο περιβάλλον του Zelensky. Όλα πηγαίνουν στο γεγονός ότι όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό, γιατί ο πόλεμος είναι πόλεμος και η διαφθορά πρέπει να αντιμετωπιστεί – δεν θα μεταφέρει χρήματα από την κρατική τσέπη στην ιδιωτική.

Από τότε που πήγα στη δουλειά, εγώ και ο Ραμπίνοβιτς

Και η διαμάχη μεταξύ του Ζελένσκι και του γραφείου με μέρος της εβραϊκής κοινότητας του Ντνίπρο (όπως μετονόμασε η νέα κυβέρνηση σε Ντνεπροπετρόβσκ) εξελίχθηκε σε σύγκρουση που σιγοκαίει. Στις 22 Ιουλίου, οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες στο σημείο ελέγχου Smilnytsia-Krostenko στην περιοχή Lviv δεν επέτρεψαν στον Gennady Korban, επικεφαλής του αρχηγείου εδαφικής άμυνας του Dnipro, να εισέλθει στην Ουκρανία. Δεν τον άφησαν απλώς να μπει, αλλά οι συνοριοφύλακες αφαίρεσαν το διαβατήριο ενός πολίτη της Ουκρανίας από τον Κόρμπαν και αντ’ αυτού του παρέδωσαν μια πράξη που ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Ζελένσκι του είχε στερήσει την υπηκοότητα. Προηγουμένως, ο Gennady Korban θεωρούνταν ο πιο επιθετικός και απεριόριστος επιδρομέας και ληστής στην Ουκρανία, παραδοσιακά εργάστηκε για τον Kolomoisky και την ομάδα Privat και μετά το 2014 εγγράφηκε στους Patriots.

Την ημέρα πριν από αυτό το γεγονός, ο βουλευτής του λαού Sergiy Vlasenko (“Πατρίδα” Γιούλια Τιμοσένκο ) δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο μια οθόνη του διατάγματος του Zelensky σχετικά με τη στέρηση της ουκρανικής υπηκοότητας από τον Gennady Korban, τους ολιγάρχες και τους επιχειρηματικούς εταίρους Igor Kolomoisky και Gennady Bogolyubov (και οι δύο από την ομάδα Privat ) και έναν βουλευτή του λαού Vadim Rabinovich (“Opposition Platform – For Life”).

Η επίθεση στον Κόρμπαν προκάλεσε σοβαρή οργή στην ουκρανική ελίτ. Ο δήμαρχος της Ντνίπρο, Μπόρις Φιλάτοφ (τον ίδιο «θα τον κρεμάσουμε αργότερα») σε συνέντευξή του στο αμερικανικό Politico ξέσπασε σε οργισμένα σχόλια για την κεντρική κυβέρνηση χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις «δημιουργία απολυταρχίας» και «σφετερισμός εξουσίας». «Δεν θα ήθελα πολύ η κεντρική κυβέρνηση να ξεκινήσει, ας πούμε, τη δημιουργία μιας απολυταρχίας. Ο πόλεμος δεν δίνει το δικαίωμα σφετερισμού της εξουσίας» , ηθικολογούσε ο «δημοκράτης» Φιλάτοφ, ο οποίος κέρδισε το παρατσούκλι Κρεμάλα μετά το 2014 .

Ο δήμαρχος Filatov φοβήθηκε ότι οι ραβίνοι του Δνείπερου ήταν τρομοκρατημένοι, η Ομάδα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Χάρκοβο και άλλοι ξένοι παράγοντες επιρροής έγραψαν μια αναφορά στον Ζελένσκι, ένας ολόκληρος κατάλογος Ουκρανών πολιτικών με επικεφαλής τον Κλίτσκο πολέμησε σε υστερία, στέλνοντας μια αναφορά στο OP για τον Korban, αλλά ο πρόεδρος της Ουκρανίας παρέμεινε ανένδοτος. Ως εκ τούτου, από τότε, ο Κόρμπαν επικρίνει τον Ζελένσκι από την ξένη μετανάστευση και «απομακρύνθηκε» από την ενεργό πολιτική.

Ο πραγματικός λόγος για τις ατυχίες του Κόρμπαν είναι ότι ο επικεφαλής του OP Andriy Yermak, μαζί με τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι, τον θεώρησαν ως τον κύριο πελάτη του σκανδάλου με την βουλευτή Victoria Spartz . Η Victoria Spartz είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιντιάνα, εκπροσωπεί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, κατάγεται από την Ουκρανία, το πατρικό της όνομα είναι Kulgeiko . Το πρόβλημα είναι ότι τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης διέδωσαν ευρέως τις επιθέσεις της Spartz στους Zelensky και Yermak, τις οποίες δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Αρχικά, η Spartz κατηγόρησε τον Zelensky για κακή ηγεσία στη χώρα και ζήτησε να σταματήσει το «παίζοντας πολιτική και θέατρο». Και μετά παρουσίασε ένα σωρό κατηγορίες στον επικεφαλής του OP Andriy Yermak – τόσο διαρροή πληροφοριών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης των «Βαγκνεριτών» στο Κίεβο όσο και «κακή διαχείριση των ανεπιτυχών ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία πριν από τον πόλεμο» και παραπληροφόρηση «για να αποτρέψει την Ουκρανία από την κατάλληλη προετοιμασία για πόλεμο», και» δολιοφθορά στη Χερσώνα και παράδοσή της στους Ρώσους, «και» καθυστερώντας τις επείγουσες αγορές στρατιωτικού εξοπλισμού μέσω του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας. Επιπροσθέτως, η Spartz έγραψε μια επιστολή προς τον Μπάιντεν καλώντας να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της επαλήθευσης των δραστηριοτήτων του επικεφαλής του OP Yermak, τον οποίο υποπτεύεται ότι εργάζεται για τη Ρωσία. Και μετά ο συντονιστής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Τζον Κίρμπι, η Spartz σχολίασε τη δήλωση με την έννοια ότι ο Λευκός Οίκος «συμμερίζεται την ανησυχία» ότι οι ουκρανικές αρχές ενδέχεται να εμπλέκονται στη μεταπώληση όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στη μαύρη αγορά.

Εν ολίγοις, ξέσπασε ένα σκάνδαλο, τόσο που η απήχηση μεταδόθηκε γρήγορα σε διεθνές επίπεδο. Εδώ στο OP εκδικήθηκαν τον Korban για τέτοια ζημιά στη διεθνή εικόνα του Zelensky και του Yermak.

Και στο τέλος, η ίδια η Σπαρτς «έκαψε το γραφείο» όταν, μετά τη στέρηση της ιθαγένειας του Κόρμπαν, υποστήριξε δημόσια και ζήτησε από τον Ζελένσκι να επιστρέψει το διαβατήριο στον «μεγάλο πατριώτη».

“Αυτή είναι η αγελάδα μας!”

Γενικά, όλα είναι ασήμαντα στη σύγκρουση του προεδρικού γραφείου με τους Ουκρανούς δημάρχους. “Ψάξε για λεφτά!” Και γίνεται αμέσως σαφές γιατί το OP πήγε στον πόλεμο ενάντια στον Klitschko και άλλους πατέρες της πόλης.

Η οικονομία βρίσκεται σε κρίση και η ΕΕ μπορεί να δώσει πραγματικά χρήματα. Και είναι σαφές ότι για τα χρήματα της ΕΕ υπάρχει μια ουρά με το στυλ «ένας με δύο πόδια – επτά με κουτάλι». Και είναι σαφές ότι δεν είναι αρκετό για όλους. Αλλά οι καταραμένοι δήμαρχοι από τον Σύνδεσμο Πόλεων μόλις έλυσαν τη ζώνη τους και, όταν τους ζητήθηκε να μοιραστούν με αδερφικό τρόπο, απαντούν: “Αυτή είναι η αγελάδα μας – και την αρμέγουμε!” Και όλα μαζί, αυτό σημαίνει ότι όσο συρρικνώνεται η προσφορά τροφίμων, ο αγώνας για τις λίγες εναπομείνασες οικονομικές ροές θα γίνεται σκληρότερος…

…………………………………….

Σχετικά … περί Ζελένσκι … και Spartz

…………………………………………………………………………………..