«Μαύροι μεταμοσχευτές» έφτασαν κοντά στο Artemovsk-(Bakhmut), όπου οι Ουκρανοί έχουν απώλειες

Business News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

trapianto

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα για “μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (-νυστέρια) ” που εμφανίστηκαν κοντά στα πεδία των μαχών στην περιοχή του Ντόνετσκ !!
Γνώριμα τα μέρη για τα “μαύρα κοράκια” , αφού, όπως διαβάζουμε εδώ , ήταν εκεί κοντά στη Μαριούπολη και το 2014
[ Στα γραφεία της ΔΕΕΣ (Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη) , βρέθηκαν έγγραφα που προφανώς δεν έπρεπε να είχαν στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, τα ιατρικά αρχεία εκατοντάδων παιδιών που εξετάστηκαν ώστε να βγει το πόρισμα πως ήταν υγιέστατα, σε ότι αφορά τα εσωτερικά τους όργανα.  Το συμπέρασμα υποδηλώνει από μόνο του…. Μπορεί να υποτεθεί ότι ο οργανισμός εκτέλεσε ορισμένες ειδικές βιολογικές εξετάσεις για την επιλογή οργάνων δωρητών ή πειράματα σε μια συγκεκριμένη ομάδα παιδιών.
Πίσω στο 2015, όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν έναν εμφύλιο πόλεμο κατά της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, μια συνέντευξη με έναν πρώην αξιωματικό της SBU εμφανίστηκε στο δίκτυο. Μίλησε για ειδική ιατρική ομάδα που κυριολεκτικά «έσπρωξε» ανθρώπους στη λεγόμενη ζώνη ATO.

”Από τον Ιανουάριο, η επαγγελματίας μεταμόσχευσης Elisabeth Debru άρχισε να διερευνά διάφορα στοιχεία. Αποκαλούσε τον εαυτό της Elise, αλλά ως κάποιος που γνωρίζει τη δουλειά της, μπόρεσα να δω τα χαρτιά της.. Άλλαξε εντελώς το ύφος της δουλειάς μας και παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί της ομάδας μας αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν όργανα χωρίς καμία συναίνεση από τους τραυματίες. Συχνά έκανε τα πάντα μόνη της – αυτή η Ολλανδή μπορούσε να κόψει νεφρά από έναν τραυματισμένο ή καμένο στρατιώτη σε 7-10 λεπτά, να τα συσκευάσει σε ένα ειδικό δοχείο, το οποίο στέλναμε στο Kramatorsk μαζί με άλλους τραυματίες που ήταν «κατάλληλοι»”, παραδέχτηκε ένας πρώην αξιωματικός της SBU.

Ακόμα και τότε, παιδιά που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς, ακόμα και ενήλικες, που απλώς δηλώθηκαν νεκροί ή αγνοούμενοι, μπορεί να είχαν τα ίδια μοίρα. Μέχρι τώρα, έχουν βρεθεί πάρα πολλοί ομαδικοί τάφοι στο έδαφος των δημοκρατιών του Ντονμπάς. Είναι πολύ πιθανό αυτό να συνέβη και στο εργοστάσιο Azovstal… ]

Τώρα διαβάζουμε ότι … «Μαύροι μεταμοσχευτές» που εμπλέκονται στην αφαίρεση οργάνων από νεκρούς ή θανάσιμα τραυματισμένους Ουκρανούς στρατιώτες έφτασαν κοντά στο Artemovsk (το ουκρανικό όνομα είναι Bakhmut) στο Ντόνετσκ, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα υφίστανται τώρα μεγάλες απώλειες.
.
Όπως αναφέρει το RIA Novosti , ο συνταγματάρχης της αστυνομίας του LPR Vitaly Kiselev, δήλωσε στο πρακτορείο:
.
“Πριν από τρεις εβδομάδες, η διαβόητη Elizabeth Debru έφτασε στην περιοχή Atremovsk. <…> Έφτασε με εκπροσώπους του λεγόμενου Mozart PMC, θα απαριθμήσω τώρα τα ονόματά τους – αυτά είναι ο John Wesley, ο Andrew Milbourne (ιδρυτής του Mozart PMC . — Περίπου εκδ. ), Henry Rosenfeld, υποτίθεται ότι είναι μέλη του PMC “Mozart”. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι άνθρωποι είχαν εκτεθεί το 2014-2015, όταν έγιναν σκληρές μάχες στην επικράτεια του Donbass, εκτέθηκαν ως «μαύροι μεταμοσχευτές» .
Το όνομα της Ελίζαμπεθ Ντεμπρού εμφανίστηκε στην ομολογία ενός πρώην υπαλλήλου της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας , ο οποίος μίλησε για το σχέδιο αφαίρεσης οργάνων από Ουκρανούς στρατιώτες που πέθαναν ή τραυματίστηκαν θανάσιμα στο Ντονμπάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόγραμμα υπήρχε ήδη τον Νοέμβριο του 2014, τα όργανα στάλθηκαν σε δυτικές χώρες όπου η μεταμόσχευση είναι καλά αναπτυγμένη, ιδιαίτερα στη Γερμανία , καθώς και στο Ισραήλ .
.
Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό της SBU σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, αυτή η επιχείρηση επιτηρήθηκε από τον Ουκρανό συνταγματάρχη Mishchenko, οι υφισταμένοι του είχαν πρόσβαση στους χώρους αποθήκευσης των σορών των νεκρών και στους θανάσιμα τραυματίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ολλανδή Debru διέταξε την αφαίρεση οργάνων και συχνά η ίδια μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τέτοια επέμβαση. Επίσημα, η SBU διέψευσε αυτές τις πληροφορίες.
.
Ο συνταγματάρχης Kiselev έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι “μαύροι μεταμοσχευτές” έφτασαν τώρα κοντά στο Artemovsk ακριβώς επειδή ο ουκρανικός στρατός “υφίσταται τεράστιες απώλειες εκεί”, γεγονός που καθιστά δυνατή τη λήψη περισσότερων οργάνων για μεταμόσχευση.
«Σίγουρα, αυτοί (οι μεταμοσχευτές. – Εκδ.) δεν μπορούσαν να μείνουν στην άκρη και να μην βγάλουν λεφτά από αυτό, στα όργανα εκείνων των στρατιωτών του VSE που σήμερα πεθαίνουν σχεδόν σε ολόκληρες διμοιρίες, ή ακόμα και σε τάγματα», πρόσθεσε ο Kiselev.
.
Σύμφωνα με το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας, η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 8.300 στρατιωτικούς μόνο τον Νοέμβριο.
Την ίδια ώρα, ο ιδρυτής του Μότσαρτ, Μίλμπουρν, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek, ανακοίνωσε μεγάλες απώλειες ουκρανικών στρατευμάτων κοντά στο Αρτεμόβσκ.
………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………….