Πάνω από 80% το επίπεδο εμπιστοσύνης στον Πούτιν δείχνει δημοσκόπηση στη Ρωσσία !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν Ramil Sitdikov/POOL/TASS
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν © Ramil Sitdikov/POOL/TASS
Το ποσοστό της εμπιστοσύνης των Ρώσων πολιτών στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν πάνω από 80%, σύμφωνα με το Πανρωσικό Κέντρο Έρευνας κοινής γνώμης που δημοσίευσε τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από τις 3 έως τις 9 Οκτωβρίου σε 1.600 ερωτηθέντες ηλικίας άνω των 18 ετών.

«Όταν ρωτήθηκε για την εμπιστοσύνη στον Πούτιν, το 80,9% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά (-0,2% την εβδομάδα), το ποσοστό έγκρισης του έργου του Ρώσου προέδρου ήταν 75,6% (-1,3% την εβδομάδα)», σημείωσαν οι δημοσκόποι.

Τα ποσοστά θετικής αξιολόγησης για τον πρωθυπουργό και τη ρωσική κυβέρνηση ανήλθαν σε 50,8% (-1%) και 49,8% (-2,1%), αντίστοιχα», τονίζεται στην έκθεση. Ο Μιχαήλ Μισούστιν είχε εμπιστοσύνη στο 62,4% των ερωτηθέντων (-1,3% πάνω από η εβδομάδα).

Οι ερωτηθέντες εξέφρασαν επίσης την εμπιστοσύνη τους στους επικεφαλής διαφόρων κοινοβουλευτικών παρατάξεων. Ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος (CPRF) της Ρωσίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ εμπιστεύτηκε το 34,7% των ερωτηθέντων (+2%), ο Σεργκέι Μιρόνοφ, ο ηγέτης της Δίκαιης Ρωσίας – Για την αλήθεια, έλαβε το 33,1% (+1,8%), ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Το Κόμμα της Ρωσίας (LDPR) Λεονίντ Σλούτσκι συγκέντρωσε το 18,3% (+1,1%) και ο ηγέτης του κόμματος του Νέου Λαού Αλεξέι Νετσάεφ έλαβε το 11,9% (+1,2%).

Η δημοσκόπηση αποκάλυψε επίσης ότι το επίπεδο υποστήριξης για το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας διαμορφώθηκε στο 41% ​​(-0,6% την εβδομάδα), με το CPRF να υποστηρίζεται από το 10,1% (+0,1%). Το LDPR συγκέντρωσε 9,1% (+0,5%), το A Just Russia – For Truth υποστηρίχθηκε από το 5,3% (-0,3%) και τα ποσοστά του κόμματος The New People ανήλθαν στο 4,3% (+0,2%).

Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS

…………………………………………………………………………………….