Ο πρόεδρος των ΗΑΕ ενημέρωσε τον Πούτιν για τη θέση της Ουκρανίας σε ορισμένα ζητήματα

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mohammed bin Zayed Al Nahyan κατά τη διάρκεια συνάντησης - RIA Novosti, 1920, 12.10.2022
© RIA Novosti / Pavel Bednyakov Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν κατά τη διάρκεια συνάντησης. Φωτογραφία αρχείου
Ο πρόεδρος των ΗΑΕ Mohammed bin Zayed Al Nahyan ενημέρωσε τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν για τη θέση της Ουκρανίας σε μια σειρά ζητημάτων, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Εμιράτων WAM μετά την επίσκεψη του Al Nahyan στη Ρωσία.
.
Την Τρίτη, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Ρωσία για πρώτη φορά μετά τον διορισμό του ως Προέδρου των ΗΑΕ τον Μάιο του τρέχοντος έτους.
.
«Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τις προσπάθειες διαμεσολάβησης για την κρίση στην Ουκρανία, από την άποψη αυτή, ο πρόεδρος των ΗΑΕ Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν ενημέρωσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για τη θέση της Ουκρανίας σε ορισμένα ζητήματα», αναφέρει η έκθεση.

……………………………………………………………………………………