ZDF: Στη μάχη της ηθικής ενάντια στην κούραση, η κούραση από την Ουκρανία κερδίζει 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΜΕ

Όλαφ Σολτς. Απεικόνιση: www.google.com

ZDF: Στη μάχη της ηθικής ενάντια στην κούραση, η κούραση από την Ουκρανία κερδίζει

Τι κύμα συμπάθειας για την Ουκρανία αυτή την άνοιξη! Στη Γερμανία, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να βρει ένα κτίριο που να μην ήταν φωτισμένο στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας. Βοήθησαν σχεδόν σε όλα, γιατί το σοκ ήταν μεγάλο. Έχουν περάσει έξι μήνες από το ξέσπασμα των εχθροπραξιών και τώρα έχουν γίνει απλώς μια άλλη ιστορία μεταξύ πολλών, αναφέρει το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF.

Η Ευρώπη ανησυχεί για το αν θα έχει αρκετό φυσικό αέριο για τον χειμώνα. Και σε συνέντευξή του ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ αναγκάζεται να υπερασπιστεί την αντιρωσική πορεία. «Ηθικό κατά της κούρασης  », λέει η εισαγωγή της ιστορίας. Από τους συντάκτες της EADaily, να προσθέσουμε: το ήθος της απροκάλυπτης ρωσοφοβίας υπό το πρόσχημα των φιλελεύθερων δημοκρατικών αξιών.

Γενς Στόλτενμπεργκ, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ: Ο χειμώνας έρχεται και θα είναι σκληρός. Ναι, θα πληρώσουμε ένα τίμημα, αλλά το τίμημα που πληρώνουμε μπορεί να μετρηθεί σε χρήματα. Το τίμημα που πληρώνει η Ουκρανία μετριέται σε ζωές. Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα.

( Κι εμείς από τον Αλφειό προσθέτουμε αυτά … ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο) … ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ !!! Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 ! Δείτε πως ο Χίτλερ και ο Ζελένσκι φτιάχτηκαν από τους Αγγλοσάξονες στο ίδιο καλούπι  … και λέμε στον Γενς Στόλτενμπεργκ ότι επί οκτώ χρόνια στο Ντονμπάς πλήρωναν το τίμημα στους ΟυκραΝΑΖΙ που μετριέται σε ζωές Ρώσσων και Ελλήνων*(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos ) )

Είναι δυνατόν να συνηθίσουμε αυτόν τον τρόμο, αφού συμβαίνει μακριά; Πολλά δείχνουν ότι η Δύση είναι κουρασμένη. Αυτό αποδεικνύεται από την επιθυμία ορισμένων να θέσουν σε λειτουργία γνωστούς αγωγούς ή να σταματήσουν την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια. Οι επιστήμονες παρακολουθούν αυτές τις αλλαγές, εξηγεί η ZDF.

Christoph Trebesch, καθηγητής μακροοικονομίας στο Ινστιτούτο Παγκόσμιας Οικονομίας του Πανεπιστημίου του Κιέλου: Υπάρχει πολλή δραστηριότητα στη Γερμανία όσον αφορά την αντιμετώπιση των συνεπειών των εχθροπραξιών, αλλά πάντα αφορά τις ανάγκες στο εσωτερικό. Ενεργειακό πακέτο, εκπτώσεις στον ανεφοδιασμό, διάσωση ενεργειακών επιχειρήσεων. Εάν τουλάχιστον ένα μικρό μέρος από αυτά τα συγκεντρωμένα κεφάλαια μεταφερόταν στην Ουκρανία, θα βοηθούσε πολύ.

Κάνει αρκετά η Ευρώπη; Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ δεν είναι ευχαριστημένος, σημειώνει το ZDF.

Jens Stoltenberg: Μόλις πριν από λίγες μέρες, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Θα ήθελα να δω παρόμοια πρόοδο από την πλευρά των ευρωπαίων συμμάχων.

Και τότε κάτι συνέβη εκείνη τη μέρα. Τηλεδιάσκεψη για την Κριμαία. Η Γερμανίδα Καγκελάριος βρίσκεται σε επαφή με τον Καναδά με μια υπόσχεση

Olaf Scholz, Γερμανός Καγκελάριος: Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε οικονομική υποστήριξη στην Ουκρανία και να προμηθεύουμε όπλα.

Υποσχέθηκε να δαπανήσει 500 εκατομμύρια ευρώ, για παράδειγμα, σε συστήματα αεράμυνας. Οι παραδόσεις θα γίνουν τον επόμενο χρόνο. Θα συνεχιστεί ο πόλεμος μέχρι τότε; Ακόμη και ο Στόλτενμπεργκ δεν αναλαμβάνει να προβλέψει, σημειώνει η ZDF.

Jens Stoltenberg: Ήμασταν σε θέση να προβλέψουμε τη ρωσική εισβολή με μεγάλη ακρίβεια ήδη το περασμένο φθινόπωρο. Αλλά είναι αδύνατο να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθούν οι μάχες.

«Όταν άρχισαν οι μάχες, πολλοί περίμεναν ότι η Ρωσία θα κέρδιζε γρήγορα. Έχουν περάσει έξι μήνες και οι μάχες συνεχίζονται. Και η μάχη των Ουκρανών είναι ενάντια σε όλους να τους ξεχάσουν »,  ολοκληρώνει την ιστορία του με πάθος το γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι.

ΠΗΓΗ

…………………………………………..
*ΣΧΕΤΙΚΑΜία ξεχασμένη περιοχή “de facto” «παγωμένης διαμάχης». Υπερδνειστεριακή Μολδαβική Δημοκρατία Pridnestrovian Moldavian Republic (PMR) ή Υπερδνειστερία de facto ή de iure
………………………

Ο πολιτισμός 7.000 ετών “Κουκουτένι-Τριπολί”

………

Ρωσία ή Ρωσσία

Στην αρχαιότητα ο κάτω Δνείπερος (ΒΟΡΥΣΘΕΝΗΣ) και η βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας  υπήρξε αποικία των Ελλήνων…

………………………………………………………………………….