Ιγκόρ Κοροττσένκο: Ένα χτύπημα σε τρία σημεία στο Κίεβο μια πιθανή απάντηση της Μόσχας στη δολοφονία της Dugina 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντάρια Ντούγκινα

Ένα χτύπημα σε τρία αντικείμενα στο Κίεβο είναι μια πιθανή απάντηση της Μόσχας στη δολοφονία της Dugina 

Η καλύτερη απάντηση στη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα θα ήταν μια πυραυλική επίθεση την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας στις 24 Αυγούστου εναντίον τριών τοποθεσιών στο Κίεβο, δήλωσε ο στρατιωτικός ειδικός Ιγκόρ Κοροττσένκο στην EADaily .

Για αυτό, σύμφωνα με τον Korotchenko, είναι δυνατή η χρήση των αεροπορικών συγκροτημάτων Kinzhal, καθώς και των επιχειρησιακών-τακτικών συγκροτημάτων Iskander.

«Τρία αντικείμενα προς καταστροφή είναι το κτίριο του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, το κτίριο της έδρας της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, η έδρα της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας. Τρία αντικείμενα, μια απεργία επίδειξης με ζωντανή επίδειξη των αποτελεσμάτων της. Πιστεύω ότι αυτή θα ήταν η πιο αποτελεσματική απάντηση από τη Ρωσία».  είπε ο Κοροττσένκο.

Ωστόσο, τόνισε, αυτό είναι μόνο μια άποψη ειδικών.

Και ποια θα είναι η απάντηση της πολιτικής ηγεσίας, προφανώς θα δείξουν τα επόμενα γεγονότα και ώρες.  κατέληξε ο Κοροττσένκο.

Η FSB είχε εξιχνιάσει τη δολοφονία της πολιτικού επιστήμονα και δημοσιογράφου Daria Dugina στις 20 Αυγούστου. Σύμφωνα με το DSO FSB, η δολοφονία του Dugina προετοιμάστηκε και διαπράχθηκε από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες, ο εκτελεστής του είναι πολίτης της Ουκρανίας Natalya Pavlovna Vovk , γεννημένη το 1979.

Έφτασε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου 2022, μαζί με την κόρη της Sofia Mikhailovna Shaban , που γεννήθηκε το 2010. Την ημέρα της δολοφονίας, ο Vovk και ο Shaban ήταν στο λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ Tradition, όπου η Dugina ήταν παρούσα ως επίτιμη καλεσμένη. Μετά από μια ελεγχόμενη έκρηξη ενός αυτοκινήτου Toyota Land Cruiser Prado που οδηγούσε η Dugina, στις 21 Αυγούστου, η Vovk και η κόρη της οδήγησαν στην περιοχή Pskov στην Εσθονία. Ο ύποπτος για τη δολοφονία θα τεθεί στη λίστα διεθνών καταζητούμενων προκειμένου να εκδοθεί η Ρωσία.

ΠΗΓΗ

………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ντάρια Ντούγκινα. Οι Ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες με μια Ουκρανή οι δολοφόνοι. Η FSB εξιχνίασε τη δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου

ΕΚΤΑΚΤΟ. “Φύγετε αμέσως από την Ουκρανία” !! Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο στους Αμερικανούς πολίτες

Ζαχάροβα: “Η αντίδραση του S.D. στη δολοφονία της Ντούγκινα δυσφημεί τις ΗΠΑ”. / βίντεο: Πράκτορας της SBU η δολοφόνος Natalya Pavlovna Vovk

Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν: Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσσους

Σφοδρές αντιδράσεις στο Καζακστάν για τις ναζιστικές δηλώσεις του ΟυκραΝΑΖΙ καλικάντζαρου !!

Ντάρια Ντούγκινα+ΠΛΑΤΩΝ

……………………………………………………………………………..