Ο Πούτιν απένειμε στην Ντάρια Ντούγκινα το Τάγμα του Θάρρους μετά θάνατον

ΑΡΘΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Δημοσιογράφος, πολιτικός επιστήμονας Daria Dugina - RIA Novosti, 1920, 22/08/2022
© RIA Novosti / Alexander Kryazhev Δημοσιογράφος, πολιτικός επιστήμονας Daria Dugina.
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ … Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !
… ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΟΥΚΡΑΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Azov … ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!
.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ , ΟΙ ΑΞΙΕΣ , ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΕΠΑΝΑΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ !!!
.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ [ στόχευαν στον πατέρα της, τον Ρώσσο φιλόσοφο Alexander Dugin.- αλλά μπήκαν στη Ντάσα, όπως συνήθως κάνουν οι γνωστές -άγνωστες σατανικές δυνάμεις. Δολοφονούν τα παιδιά, για να βγάλουν από την μέση το πατέρα… … ]
.
ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ … [ … Μετά τις 24 Φεβρουαρίου 2022, μια νέα εποχή ξεκίνησε – όχι η εποχή του Ντούγκιν και όχι η εποχή του Πούτιν, αλλά ακριβώς η εποχή που ο Ντούγκιν προέβλεψε και έφερε πιο κοντά. Γι’ αυτό, προφανώς, αποφάσισαν να τον βγάλουν απ΄την μέσηόταν δεν μπορούν να νικήσουν την ιδέα, τον φιλόσοφο, το δολοφονικό  μίσος στρέφεται εναντίον αυτού και της οικογένειας του που τολμά να σκεφτεί διαφορετικά από ό,τι θα έπρεπε για αυτούς, και ειδικά όταν η ιδέα αποκτά μορφή… ]
……
Ντάρια Ντούγκινα+ΠΛΑΤΩΝ Ο πατέρας της, καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι, ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ(βίντεο) . Λένε ότι ο καθηγητής ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι, σύμβουλος του Πούτιν. Και ο Πούτιν σίγουρα διάβασε την Πολιτεία του Πλάτωνα, γι αυτό ο Αλεξάντρ Ντούγκιν έχει στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο .
.
Η κόρη του Ντάρια Ντούγκινα, ήταν ήδη γνωστή ως πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος, όχι μόνο στη Ρωσσία  αλλά και στην Ευρώπη.
Μετά την αποφοίτησή της, η Ντούγκινα εισήλθε στο μεταπτυχιακό σχολείο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας και έγραψε μια διατριβή σχετικά με τις ερμηνείες της πολιτικής φιλοσοφίας του Πλάτωνα και των σχολίων του Πρόκλου.
.
Μέχρι το 2020 έκανε παρουσιάσεις και ανέπτυξε το δικό της εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αφιερωμένο επίσης στη φιλοσοφία του Πλάτωνα.
………………………………………………………………
Ο Πούτιν απένειμε στην Ντάρια Ντούγκινα το Τάγμα του Θάρρους μετά θάνατον

Ο Πούτιν υπέγραψε διάταγμα με το οποίο απονέμει μεταθανάτια στην Ντάρια Ντούγκινα το Τάγμα του Θάρρους

ΜΟΣΧΑ, 22 Αυγούστου – RIA Novosti. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για τη μεταθανάτια απονομή του Τάγματος του Θάρρους στην Ντάρια Ντούγκινα, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου .
«Για το θάρρος και την αφοσίωση που έδειξε κατά την εκτέλεση του επαγγελματικού καθήκοντος, να απονείμει το Τάγμα Θάρρους στην Ντάρια Αλεξάντροβνα Ντούγκιν, ανταποκρίτρια της μη δημόσιας ανώνυμης εταιρείας Tsargrad Media, Μόσχα (μεταθανάτια)», αναφέρει το διάταγμα.
Η δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας Daria Dugina πέθανε το βράδυ της 20ης Αυγούστου. Οδηγούσε ένα αυτοκίνητο που κάηκε στον αυτοκινητόδρομο Mozhaisk στην περιοχή Odintsovo της περιοχής της Μόσχας . Σύμφωνα με την προκαταρκτική εκδοχή, στο αυτοκίνητο εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός. Η Ανακριτική Επιτροπή άνοιξε ποινική δικογραφία με το άρθρο «Φόνος που διαπράχθηκε με γενικά επικίνδυνο τρόπο».
.
Η FSB διαπίστωσε ότι το έγκλημα προετοίμασε και διέπραξε οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες και δράστης ήταν η Natalya Vovk, η οποία εισήλθε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με τη 12χρονη κόρη της και νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο σπίτι όπου έμενε η Dugina.
.
Alexander Dugin - RIA Novosti, 1920, 22/08/2022
.
Για κάποιο χρονικό διάστημα, η Vovk ακολούθησε το κορίτσι, για το οποίο χρησιμοποίησε ένα Mini Cooper, στο οποίο άλλαξε αριθμούς τρεις φορές. Την ημέρα της δολοφονίας, εκείνη και η κόρη της ήταν στο λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ Tradition και αφού η Dugina αποχώρησε από την εκδήλωση, έκανε μια ελεγχόμενη έκρηξη στο SUV της Toyota Land Cruiser Prado. Μετά από αυτό, ο Vovk και το κορίτσι έφυγαν για την Εσθονία .
Σύμφωνα με την ομάδα χάκερ RahDit, η 43χρονη Ουκρανή υπηρετούσε στο παρελθόν στο Εθνικό Τάγμα του Αζόφ*, το πατρικό της όνομα είναι Σαμπάν.
*Οργάνωση αναγνωρίστηκε ως τρομοκρατική και απαγορευμένη στη Ρωσία*
.
Η FSB της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε ένα βίντεο με έναν ύποπτο για τη δολοφονία της Daria Dugina

…………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ντάρια Ντούγκινα. Οι Ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες με μια Ουκρανή οι δολοφόνοι. Η FSB εξιχνίασε τη δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου

Οι ΟυκραΝΑΖΙ ξαναδημιούργησαν το ναζιστικό τάγμα “Azov” ;;

……………………………………………………………………………