Περιοχή Zaporozhye. Σχηματίζεται εθελοντικός στρατός για την απελευθέρωση από τους Χαζάρους ΟυκραΝΑΖΙ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ
…………………………………………………………
Ο διοικητής της πολιτοφυλακής του Zaporozhye ανακοίνωσε τη στρατολόγηση και δυτικών εθελοντών
Μεταξύ των εθελοντών που θέλουν να συμμετάσχουν στις μάχες στο Zaporozhye, υπάρχουν κάτοικοι τόσο της Ρωσίας όσο και των δυτικών χωρών, δήλωσε στο RIA Novosti ένας από τους ηγέτες της πολιτοφυλακής Zaporozhye, ο διοικητής του αποσπάσματος της Τροίας, Vladimir Novikov, με το διακριτικό κλήσης Alabay.
.
.
Ένας εθελοντικός στρατός σχηματίζεται στην περιοχή Zaporozhye για την απελευθέρωση της περιοχής από τους Ουκρανούς εθνικιστές.

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από τη Ρωσία . Υπάρχουν ξένοι, αλλά όχι μεταναστευτικές αγριόχηνες, λένε ότι οι “άγριες χήνες” είναι μισθοφόροι, όχι. Αλλά μόνο άνθρωποι που έχουν ξένα διαβατήρια, αλλά είναι δικά μας. Δηλαδή, προέρχονται από την ΕΣΣΔ», σημείωσε ο Νόβικοφ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για τους κατοίκους της Γερμανίας .
.
.
“Για παράδειγμα, δύο άνθρωποι από τη Γερμανία πετούν τώρα προς εμάς. Είναι δικοί μας, μόλις έφυγαν στη δεκαετία του ’90. Αλλά κοιτάζοντας τι συμβαίνει, αυτός (ένας από αυτούς. — Περίπου εκδ.) λέει: Δεν μπορώ πια Θέλω να κάτσω εδώ, θέλω να είμαι στο Zaporozhye . Δηλαδή, είναι ο ίδιος Κοζάκος», πρόσθεσε ο διοικητής της πολιτοφυλακής.
.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός πήρε τον έλεγχο της Περιφέρειας Χερσώνας και του Αζοφικού τμήματος της Περιφέρειας Ζαπορόζιε , καταλαμβάνοντας μεγάλες πόλεις όπως η Χερσώνα , η Μελιτόπολη και το Μπερντιάνσκ και αποκόπτοντας την Ουκρανία από την Αζοφική Θάλασσα . Έχουν σχηματιστεί νέες διοικήσεις και στις δύο περιοχές, τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί εκπέμπουν, οι εμπορικές και συγκοινωνιακές συνδέσεις με την Κριμαία αποκαθίστανται. Οι περιφέρειες έχουν ανακοινώσει σχέδια να γίνουν μέρος της Ρωσίας .

……………………………………………………………………..