Με βαγόνι τραίνου οι Μάριο Ντράγκι , Εμανουέλ Μακρόν και Όλαφ Σολτς από την Βαρσοβία στο Κίεβο !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΜΟΝΟ Ο … “ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ” ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1974 “Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές!!! ΟΙ ΤΡΕΙΣ “ΜΕΓΑΛΟΙ” ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ !!!

………..

Ο Ντράγκι, ο Μακρόν και ο Σολτς έφτασαν στην Ουκρανία

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι , ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς έφτασαν στην Ουκρανία. Αυτό αναφέρει το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι RaiNews24 .

Το κανάλι έδειξε μια φωτογραφία Ευρωπαίων πολιτικών που είχαν μια άτυπη συνομιλία σε ένα τραπέζι σε ένα τρένο. Σημειώνεται ότι το τρένο τους κατευθύνεται από τη Βαρσοβία προς το Κίεβο.

Για πρώτη φορά, το γεγονός ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός, ο Γάλλος πρόεδρος και η γερμανίδα καγκελάριος σκοπεύουν να επισκεφθούν την ουκρανική πρωτεύουσα έγινε γνωστό στις 11 Ιουνίου, όταν η εφημερίδα Bild am Sonntag ανέφερε σχετικά. Αργότερα αναφέρθηκε ότι θα έφταναν στο Κίεβο το πρωί της 16ης Ιουνίου με τρένο.

Την παραμονή αναφέρθηκε ότι ο Μακρόν επισκέφθηκε μια στρατιωτική βάση στη Ρουμανία. Στη χώρα αυτή, επισκέφτηκε τα γαλλικά στρατεύματα που στάθμευαν εκεί.

……………………………………………………………………………..