Μητσοτάκης γιά μετανάστες: “Θα απολαύσουν ως συμπολίτες μας, μόνιμη διαμονή στην Ευρώπη” !! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ 35ΜΕΛΗ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ” ΣΠΕΙΡΑ ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-“ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ” !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριάντα πέντε (35) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας και εξαρθρώθηκε την 14-11-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. (Σχετικό το από 16-11-2019 Δελτίο Τύπου).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=91000&Itemid=2366&lang=

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και για τη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=12336&Itemid=889&lang=

……………………………………………………………………………..

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ. (βίντεο)

……………………………………………………………………

Βασίλης Δρόσος ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ!!!…. ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!
ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΠΟ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ”!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ “ΠΟΛΙΤΗΣ” ΚΑΙ “ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ??? (Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ).

Μητσοτάκης γιά μετανάστες: “Θα απολαύσουν ως συμπολίτες μας, μόνιμη διαμονή στην Ευρώπη”

 

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

……………………………………………………………………………………………..

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!