ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΦΠΑ (Η ΦΑΠΑ 24% ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/20190906_managing-migration-eu-financial-support-to-greece_en.pdf

… ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Ε ;;; …

… ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…

Ο λεγόμενος Φόρος Προστιθέμενης Αξίας ( Φ.Π.Α. ) είναι έμμεσος φόρος που επιβλήθηκε από το “Παράγωγο Δίκαιο” του Κοινοτικού Δικαίου στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

… ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ…

ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ( Φ.Π.Α. ) Ο ομοιόμορφος υπολογισμός του φόρου απ΄ όλα τα κράτη-μέλη καθώς και ο υπολογισμός ενός κοινού ποσοστού επ΄ αυτού αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία στη χρηματοδότηση του κοινοτικού προϋπολογισμού, και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθείται ιδιαίτερα η εφαρμογή του στα κράτη-μέλη. 

ΑΡΘΡΟ 2 ΤΗΣ 2007/436/ΕΚ Ευρατόμ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ Ο ΦΠΑ… ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ…

… ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΦΠΑ ΜΑΣ (Η ΦΑΠΑ 24% ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ “ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ… ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ;;;

https://metadrasi.org/%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/

………………………………………………………………..

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ… ……………………………………….

… ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ… ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ !!!!! ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ ;;;

………………………………………………………………………………….