“Παπαί Μαρδόνιε…” !!! Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ !

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 1.001 ΘΕΡΜΟΠΥΛΟΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ, ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ.

ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΟΡΤΑΖΑΝ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΠΠΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΑ ΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΝ ΚΟΤΙΝΟ, ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΑΙΑΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΤΟΝ ΤΡΙΤΑΝΤΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΑΡΤΑΒΑΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΔΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΟΓΙΑ:

«Παπαί, Μαρδόνιε, κοίους επ’ άνδρας ήγαγες μαχησόμενους ημέας, οί ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούνται, αλλά περί αρετής»

« ΜΑΡΔΟΝΙΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ;; ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ;; »

ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ Ο ΤΡΙΤΑΝΤΑΙΧΜΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ΣΑΝ ΔΕΙΛΟΣ. ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ !! …..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ «ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ», ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΙ ΠΑΤΡΩΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΕΛΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ !!

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ !!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ !!

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ !!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)