ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 3.400€ !!! Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ 19-06-2019, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ“) ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΟΣΟΥ 3.400 ΕΥΡΩ.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:

1) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008, ΦΕΚ ΑΡ.166/5.8.2008, (“ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ “).

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΕΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥ.

2) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 3 (ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ), 4 (ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ) ΚΑΙ 6 (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ), ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ν.2803/2000, ΦΕΚ ΑΡ. 48/3.4.2000, (“ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ“).

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΕΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥ.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ, (ΕΠΙΤΑΓΗΣ/ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΩΝ), ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ ,ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ (ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΑ 208 ΤΟΥ Π.Κ. (ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ 386 ΤΟΥ Π.Κ. (ΑΠΑΤΗ).

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 208 ΤΟΥ Π.Κ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 386 ΤΟΥ Π.Κ.

ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ “ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ“, ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ“ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ) ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

……………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΣΩΡΡΑ… ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΜΗΓΚΙ…»

…………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΔΕΙΤΕ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ FRESH RADIO 14/2/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

……………………………………………….

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ;;; ΣΚΕΨΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!

NESTOR OSORIO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ECOSOC ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 2013/9 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ! φωτογραφία
https://alfeiospotamos.gr/?p=26931
…………………………….
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
https://alfeiospotamos.gr/?p=14143
……………………………..
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;
https://alfeiospotamos.gr/?p=26217
………………………………
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
https://alfeiospotamos.gr/?p=22804
……………………………….
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
https://alfeiospotamos.gr/?p=23560
……………………………….
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. …
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ WORLD BANK …
.
… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3691/2008 ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ;;; !!!
.
ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;;;
.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)
https://alfeiospotamos.gr/?p=24503

Δ2863 10.05.2016ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 2010 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΣΤΗΝ ΤτΕ. ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;;

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

…………………………………….

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ (υπόθεση Energa) ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600ΔΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;; !!!

………………….

Τα σχόλια είναι κλειστά.