ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΥΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ(facebook):

1. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-5-2019 ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Ε.ΣΥ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.
ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ 300 ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΣΑΡΔΙΝΙΝΑ, ΑΜΠΕΛΑΚΙ, ΛΟΥΤΡΟ, ΜΠΟΥΚΑ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΝΙΔΙ, ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΝΕΜΗΘΗΚΑΝ 200 ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΝΝΕΑ (9) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΜΕΔΕΩΝΟΣ, ΘΕΣΤΙΕΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΟΣ.

2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-5-2019, ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ 500 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΝΔΕΚΑ (11) ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΘΕΣΤΙΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΔΕΩΝΟΣ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

ΕΛΛΗΝΑ, ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΗΣ. ΣΗΚΩΣΟΥ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΡΑΣΕΙΣ: