ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΤΙΣ 2/05/2903 (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

 ΣΤΙΣ 2/05/2019 ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΕΚΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΝ 26Η ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, ΔΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: