ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΤΡΩΝ 9/3/2903

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΤΡΩΝ
09/03/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 14:00 ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ 20 ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ (ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ !
ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΑΝΑN ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ! ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ …
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΚ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Δ.Π.
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ