Λειτουργία της πολιτείας. (ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ patrisnews ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”)

ΑΡΘΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

Λειτουργία της πολιτείας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Για να μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά το οτιδήποτε, χρειάζεται νομοτέλεια.

Έτσι λειτουργεί το σύμπαν ο οργανισμός μας, το κάθε έμβιο ή άβιο και όλη η δημιουργία.

Έτσι λειτουργεί ένας κινητήρας, ένα αυτοκίνητο, ένα αεροπλάνο και οτιδήποτε απαιτείται να εκτελέσει ένα έργο με σίγουρο τρόπο.

Έτσι θα πρέπει να λειτουργεί και η πολιτεία μας διότι εάν δεν έχει νομοτέλεια δεν μπορούν να εξασφαλιστούν με απόλυτη ορθότητα οι ενέργειες, ο συντονισμός και η εκτέλεση της κάθε λειτουργίας, αλλά και η αλληλεπίδραση όλων μαζί για να επιτευχθεί ο σκοπός της, που είναι η ευημερία των πολιτών.

Η πολιτεία μας χρειάζεται θεσμούς , νόμους που να υπηρετούν το δίκαιο, υποδομές,παροχές.

Όπως διαπιστώνουμε όμως ότι συμβαίνει στην Πολιτεία που ζούμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

Αντίθετα υπάρχει μία αποδόμηση των πάντων…. Οι θεσμοί δεν λειτουργούν, το δίκιο του Πολίτη δεν υφίσταται και τίποτε δεν γίνεται για τον πολίτη.

Υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι τα κόμματα, τα δόγματα και τα χρώματα.

Όλα αυτά υπάρχουν για να κρατούν τον κόσμο διαιρεμένο, για να μπορούν να τον ελέγχουν χρησιμοποιώντας συνεργούς ,οι οποίοι χάριν του μικρού συμφέροντος τους, είναι πρόθυμοι για όλα συνεισφέροντας και επιτελώντας το έργο του αφανισμού των Ελλήνων.

Η άγνοια, το ψεύδος και η αδράνεια την οποία έχουν καταφέρει να επιβάλουν στον πληθυσμό της χώρα μας, είναι καθοριστικά στοιχεία για την επιτυχία του σκοπού τους.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ο μοναδικός πολιτικός φορέας ολόκληρου του έθνους των Ελλήνων, ήρθε για να ενώσει όλους τους Έλληνες, να παραμερίσει ότι τους κρατά διαιρεμένους …. το κόμμα-το δόγμα-το χρώμα και να εστιάσει σε όλα αυτά που τους ενώνουν. Η«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» όπως φαίνεται και στα πρωτόκολλα που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο, πορεύεται με δώδεκα αξίες, με δεκαοκτώ αρχές και τρεις πολιτειακούς νόμους, στοιχεία απαραίτητα για τη δόμηση της νομοτέλειας, που θα  έχει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  που θα εγκαθιδρύσει, εξασφαλίζοντας την ευημερία των πολιτών. Με αυτά τα πρωτόκολλα θα εκτελέσει τις 49.000 μελέτες με την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση των 2.3 τρις ευρώ και τις εγγυήσεις που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο στις προγραμματικές της δηλώσεις.

Στα σχολεία μαθαίναμε…. ισχύς εν τη ενώσει και  ισχύς εν τη γνώση.

Η γνώση είναι το τεράστιο όπλο μας. Το καθεστώς μας κρύβει τον τεράστιο πλούτο που διαθέτουν οι Έλληνες, ενώ τον υπογράφουν όλοι οι θεσμοί και είναι καταγεγραμμένος στα ΦΕΚ, κανείς δεν μιλάει για αυτά.

Έχοντας τα ΜΜΕ με το μέρος τους, αφού τα ελέγχουν με τα θαλασσοδάνεια που τους έχουν δώσει, καλλιεργούν στους Έλληνες την πεποίθηση ότι έχουν να διαχειριστούν ένα χρέος, για να μπορούν έτσι να τους επιβάλουν τα ανθελληνικά σχέδια τους, καθόσον όλοι τους είναι μαριονέτες των αφεντικών τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι κομματικοί αρχηγοί είναι ανεπαρκείς, γεγονός που εύκολα το διαπιστώνει κανείς, διότι ποτέ δεν έβγαλαν μεροκάματο, ποτέ δεν είχαν δική τους αξία και προβάλλοντας ψεύτικα πτυχία, εκπαιδεύονται από τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, πώς να μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα, εξυπηρετώντας πάντα τις ίδιες πολιτικές και ξεπουλώντας την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Βλέπετε τι γίνεται τώρα μιας και πλησιάζουν  οι εκλογές….

Τοποθετώντας νέα πρόσωπα στις «ηγεσίες» των κομμάτων, προσπαθούν και πάλι να ξανά κοροϊδέψουν τους Έλληνες, λες και αυτά τα πρόσωπα δεν υπηρετούσαν τις σκοπιμότητες των κομμάτων τους, όταν υπέγραφαν οτιδήποτε μας έχει στερήσει την προοπτική μας και την ίδια μας την ζωή, καθόσον όλοι τους είναι τόσα χρόνια μέσα στη Βουλή μας, μιας και η πολιτική είναι οικογενειακή τους υπόθεση.

Εμείς είμαστε οι κυρίαρχοι που τους δώσαμε εντολή, αφού μας έπεισαν, τους ορίσαμε διαχειριστές, να διαχειριστούν τις λειτουργίες της πολιτείας μας….. και αυτοί μας ξεπουλάνε το σπίτι. Ο καλύτερος διαχειριστής όμως, είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, γιατί τον πονάει….  Αυτό δεν κάνουμε και στα σπίτια μας;

Δεν πάει άλλο…. Τώρα την διαχείριση θα την κάνουμε εμείς …. για την πατρίδα μας, για εμάς, για τα παιδιά μας, για τους προγόνους μας, για την ιστορία μας για την θέση που δικαιούμαστε στον κόσμο.

 Συμπολίτες μου ήρθε η ώρα, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες οι ιδιοκτήτες αυτού του τόπου …. οι κυρίαρχοι, να πάρουμε θέση και σαν ενεργοί πολίτες να διαχειριστούμε τα δίκαια και τα δικά μας, να προτείνουμε τους αξιότερους από την τοπική μας κοινωνία από την βάση των δημοτών, επειδή έχουμε άποψη ποιος είναι ποιός και τι διαπιστωμένα έχει κάνει. Τόσα χρόνια  η κάθε  πολιτική μαριονέτα, που την παρουσιάζουν για αρχηγό κόμματος(ενός κομματιού του συνόλου μας), μας βάζει σε ένα καλάθι υποψήφιους, οι οποίοι του έχουν προσφέρει την συνενοχή τους και την υπακοή τους στις κομματικές κατευθύνσεις, προσβλέποντας στο ατομικό τους συμφέρον, για να τους νομιμοποιήσουμε εμείς και μετά να μην πράξουν τίποτε, για να υπερασπιστούν τα δίκαια και τα δικά μας. Τα άτομα που τόσα χρόνια ψηφίζουμε αλλάζουν, τα χρόνια περνούν….… οι ανάγκες μας παραμένουν, τα δικαιώματα μας περιορίζονται, η ζωή μας ευτελίζεται, το μέλλον και η προοπτική μας καταστρέφεται, επειδή εμείς αναθέτουμε σε διαχειριστές τα θέματά μας, επειδή μας έπεισαν ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, επειδή ανήκουν στις οικογένειες που τόσα χρόνια μας εκμεταλλεύονται….. και επειδή εμείς τους ξανα πιστεύουμε….  Η αποδεδειγμένη γνώση όμως, είναι το αντίδοτο σε αυτό.

Πόσο φαιδροί γίνονται όλοι αυτοί οι υποψήφιοι πολιτευτές ,οι οποίοι με τις δημοσιεύσεις τους γλύφουν τον κάθε πολιτικό αρχηγό για να τους συμπεριλάβει στις κομματικές λίστες και να εξυπηρετήσουν το κομματικό συμφέρον, που είναι εναντίον των Ελλήνων. Προσβλέπουν στην αδυναμία αντίληψης του Έλληνα και στην κακή μνήμη του, προσπαθώντας πάλι να τον ξανά κοροϊδέψουν……. Η φιλο-τιμία είναι όρος….. όπως φαίνεται άγνωστος για αυτούς.

Τώρα οι πολίτες θα πάρουν θέση…

http://www.patrisnews.com/litourgia-tis-politias/