“ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δια ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΟΙ 50-50 ΙΔΡΥΤΕΣ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ… “η Εθνικη ΤρΑπεζΑ τησ ΕλλΑδοσ…” ΚΑΙ “η Εθνικη ΤρΑπεζΑ διΑ την ΓερμΑνΙΑν…”

ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ… ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ… “ΕθνικΗ ΤρΑπεζΑ τηΣ ΓερμΑνΙΑΣ” ???ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ???

ΜΗΠΩΣ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??? ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1841 ΕΝΩ Η ” ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ” ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1881 !!!

ΔΙΑΤΙ ΟΙ  Rothschild ΗΡΘΑΝ ΤΟ 1833 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α,Ε,” ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΤΟ 1841 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΞΕ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ???

ΔΙΑΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ??? κΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ !!! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ ???

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ “ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ” ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΕΝΑ TV ΜΕΡΟΣ 2ο 10/3/2898(2014) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΡΦΕΑΣ

……………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ” 01/11/2897(2013). ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΜΕΡΟΣ 3ο ENA TV 11/3/2898(2014) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ( 1948 + 1954 )

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. 1927 – 2050 Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ… ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ…

Τα σχόλια είναι κλειστά.