ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΡΙΣΑ 18/09/2018 ΑΝΑΦOΡΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ 96,1 ΒΟΛΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ 18/09/2018

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ 96,1 ΒΟΛΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ «ΕΡΤ-OPEN» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΒΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ

Kpd.thes.ke.typou@gmail.com

https://esyperiferiakentrikisellados.blogspot.com/2018/09/18092018-961.html

……………………………………………………….