ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ  ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ 18/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ  ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 18-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.   ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ.  ΠΕΡΣΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΤΕΙΡΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!  ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.  ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΚΑΛΑ.  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ, ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.  ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΡΙΜΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ… ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.  ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΩ…  ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ.. ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ!  ΔΡΑΣΕΙΣ!  ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!  ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.  ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.  ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ.  ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.  ΜΑΛΕΥΤΕΙΤΕ 30-40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!  ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ!

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.  ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.  ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.  ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΒΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑΖΕΙ.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…  ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ, ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΨΕΥΔΟΥΣ…  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.  ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ.  ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.  ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.  ΟΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ!  ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.   ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ  ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΜΕ.  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.  ΑΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ.  ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

ΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!  ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!  ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ.

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.  ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΓΑΘΑ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ, ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΟΛΑ.  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.  ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΤΥΠΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.  ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΤΗΣ.  ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.  ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝΟΧΕΣ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΤΕ.  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ… ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.  ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ..  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ..  Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.  ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΡΟΛΟ.  ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.  ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.  ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟΙ.  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.  ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.  ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.  Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ!  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!  ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΛΑ.  ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ.. ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ, Ή ΣΕ ΟΜΟΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΚΟΜΑ.

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ.  ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ.  ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ 50 ΓΡΑΦΕΙΑ!!  ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΟΦΟ, ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.  Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σ’ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΟ, ΝΗΣΙ…  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ!  ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ.

Η ΩΡΑ ΕΙΡΘΕ!  Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!  Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ.  ΝΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.  ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.  ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.. ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!  ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.  ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.  ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.  ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.  ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.  ΝΑ ΞΕΔΩΣΕΙ.  ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.  ΜΑ ΣΥΝΑΔΟΥΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!  ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ!  ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.  Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.

ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.  ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.  ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.  ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.  ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΤΗ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.  ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ!

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.  ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΖΟΥΝΕ!  Ο ΟΡΚΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ.  ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!  ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!  ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ… ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ.  ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.  ΚΑΝΤΕ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ.. ΠΑΝΤΟΥ.  ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΦΥΣΗ, Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!  ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ…  ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ!

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!  ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ.  ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.  ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!  ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!  ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!  ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!  ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ, Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.