ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ 20/4/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  20-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΥΤΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ.., Ο ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.

ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟ:  ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ 10 ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ;

ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑ:  ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ.  ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ, ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.  ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ;;;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ.  ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ.  ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ: ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΗ ΕΧΟΥΝ.  ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ.  ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΙΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ.  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΛΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΘΑ ΠΩ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΓΗ.

ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΩΣ, ΜΟΝΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΕΝΟΡΙΕΣ, ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.

ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.  ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ.  ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ, ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.  ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.  ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

……………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.