ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ. 23/11/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 23-11-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ:

ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ.

ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ. ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙΟΥ. Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟΝΙ. ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΡΙΣΑΜΕ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΡΙΣΕ: ΒΑΣΗΛΙΑ, ΒΑΣΗΛΙΣΣΑ. ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΠΙΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ, -ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΜΙΛΑΩ-, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΝΙ. ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΟΜΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗΛΙΣΣΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΟΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ. ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, Ή Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ, Ή Ο ΚΑΘΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ.

ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Σ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ. ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ, Ή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ.

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟΝΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΑ, ΞΑΝΑ-ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ. ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ; ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ;

ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΕ ΣΤΟΕΣ, ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ, ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΒΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ. ΑΡΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕ.

ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΚΑΤΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

ΑΡΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΙ. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ. ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΞΥΛΙΝΟ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ.

ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ; Ή ΠΙΟΝΙ;

ΓΙΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΡΟΗ. ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ.

ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ.

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΤΟΥΣ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΩΡΙΜΑΣΕ. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ Η ΠΑΡΤΙΔΑ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ. ΤΟΣΟ ΑΨΥΧΑ!!!

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΟΝΙΑ.

ΠΑΙΧΤΗΣ! ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΟ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΖΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΖΕΙΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΕΔΩ. ΠΡΑΞΤΕ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ…

ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ. ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΑΤΗ.

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΑΤΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ. ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΦΩΣ! ΔΥΝΑΜΗ! ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ.

…………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.