ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;

ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ «ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ» Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ».

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ «ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ «ΑΟΡΙΣΤΗ» Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΙ , .. ΕΙΝΑΙ «ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ».

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ;;;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ;;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΙΟ ;;ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΔΟΛΟ.( Ποινικά Αδικήματα Συναφή με το Φόνο εκ Προμελέτης και 214. Όποιος:(α) αποπειράται παράνομα να επιφέρει το θάνατο άλλου ή (β) με σκοπό να επιφέρει το θάνατο άλλου παράνομα, διενεργεί οποιαδήποτε πράξη ή παραλείπει πράξη την οποία έχει καθήκον να εκτελέσει, η οποία πράξη ή η παράλειψη είναι τέτοιας φύσης ώστε να ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή, είναι ένοχος κακουργήματος και υπόκειται στην ποινή της φυλάκισης διά βίου. )

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ( ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ .

( Συνωμοσία για φόνο
217. Όποιος συνωμοτεί με άλλο να φονεύσει άλλο πρόσωπο, είτε αυτό το πρόσωπο βρίσκεται στη Δημοκρατία ή αλλού, είναι ένοχος κακουργήματος, και υπόκειται σε φυλάκιση δεκατεσσάρων χρόνων. )

( Άρθρο 299 – Ποινικός Κώδικας – Ανθρωποκτονία με πρόθεση
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ: 01/01/1951 Υπό κωδικοποίηση
Προηγούμενο Επόμενο
1. Όποιος με πρόθεση σκότωσε άλλον, τιμωρείται με την ποινή του θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη. 2. Αν η πράξη αποφασίστηκε και εκτελέστηκε σε βρασμό ψυχικής ορμής, επιβάλλεται η ποινή της πρόσκαιρης κάθειρξης.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 33 του Ν. 2172/1993, «η ποινή του θανάτου καταργείται. Όπου στις κείμενες διατάξεις προβλέπεται για ορισμένη αξιόποινη πράξη αποκλειστικών η ποινή του θανάτου, νοείται ότι απειλείται η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Αν η ποινή του θανάτου προβλέπεται διαζευκτικώς με άλλη ποινή, νοείται ότι απειλείται μόνο η τελευταία». )

ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΡΑ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ( ΔΗΜΑΡΧΟΣ ) ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ «ΕΚΟΨΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ «ΕΚΟΨΑΝ» ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ( ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ. )

ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΟΤΗ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΟΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
=======

……………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ .

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ (ΔΗΜΟΤΩΝ) .

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ – ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ …

…….

Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – ΔΗΜΟΤΗ … !!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ …

,,, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ – ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΕΡΟ … ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ … ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ !!!

……………………………………………….

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ;

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΟΥ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ.

…………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.