Αθανασία Γεωργοσοπούλου(Δικηγόρος): Στην ουσία ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ έχει τη νομική ισχύ, είτε Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, είτε Ν’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τα Δημόσια έγγραφα

ΑΡΘΡΑ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΣΗΜΕΡΑ, 3/10/2017 , ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ KAI ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ :
Επί της με αριθμό 67650/2013 αποφάσεως του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών , η οποία κατέστει αμετάκλητος μόλις στις 29-6-2017, ήτοι μετά την πάροδο και της προθεσμίας ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ, με αριθμό υπόθεσης 2, συζητήθηκε Αναίρεση Υπέρ του Νόμου, της οποίας το σκεπτικό δεν γνωρίζουμε ΑΚΟΜΗ, καθότι ακόμα μέχρι σήμερα ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.
Η Αναίρεση Υπέρ του Νόμου όμως, αφορά μόνο ζητήματα ερμηνείας του νόμου, όπως ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο Κ.Πολ.Δ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Δεν επηρεάζει καθ’ οιονδήποτε το κύρος της αποφάσεως κατά της οποίας στρέφεται, ούτε τα πραγματικά περιστατικά που αποδείχθηκαν από πλήθος δημοσίων εγγράφων και εκ των καταθέσεων των μαρτύρων και των λοιπών αναγνωστέων.
Με άλλα λόγια η πρόσφατη αναίρεση υπέρ του νόμου σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ύπαρξης, εγκυρότητας, νομιμότητας, αξίας και ισχύος των 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ με τη μορφή χρεογράφων, ο αθωωθείς δεν ξαναδικάζεται και ο καταδικασθείς δεν αθωώνεται και δεν αμφισβητείται ότι ο Αρτέμης Σώρρας είχε κριθεί τελεσιδίκως και αμετακλήτως ως αθώος για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, οι οποίες ειδήσεις για τις οποίες κατηγορείτο, αφορούσαν την προταθείσα από αυτόν περιουσία, ήτοι αφορούσαν το εάν και εφόσον η περιουσία αυτή υφίσταται ή όχι, εάν και εφόσον αυτή είναι έγκυρη ή όχι, εάν και εφόσον αυτή έχει ισχύ ή όχι.
Η Αναίρεση Υπέρ του Νόμου, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να επηρεάσει ούτε και ν’ αμφισβητήσει όπως ανωτέρω αναλυτικά περιγράψαμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ισχύ, καθότι λαμβάνοντας στα υπ’ όψιν το ιστορικό έκδοσης, ανάρτησης στο UCC, το χρόνο ενστάσεων και μη απόρριψης και των λοιπών συνοδευόμενων δικαιολογητικών, Ουδείς, Ουδέποτε και Καθ’ οιονδήποτε τρόπο έχει το δικαίωμα και την ισχύ να το πράξει, πράγμα που με την διττή του ιδιότητα, ήτοι του Νυν Διοικητή της ΤτΕ και τότε Υπουργού Οικονομικών, πολύ καλά γνωρίζει και έχει ευθύνη γι’ αυτό.
Επομένως, η αναίρεση υπέρ του Νόμου δεν ασκεί καμία επιρροή στην ύπαρξη την εγκυρότητα, την ισχύ και την νομιμότητα της περιουσίας των 600 Δις, καθ’ ότι η περιουσία αυτή έχει πλήρως επικυρωθεί στον τόπο έκδοσης των τίτλων, με τον τρόπο και στον χρόνο που επιβάλλεται εκ του Κωδικοποιημένου Εμπορικού Κώδικα.
Το γεγονός λοιπόν ότι κάποιοι προέκριναν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δια την συγκεκριμένη περιουσία, την Αναίρεση Υπέρ του Νόμου κι όχι την αναψηλάφηση της Δίκης εάν και εφόσον είχαν οποιαδήποτε νέα στοιχεία που ν’ αμφισβητούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ήδη επικυρωμένη πολλαπλώς περιουσία αυτή, είναι ένα γεγονός που απλά ενισχύει την άποψη ότι ΤτΕ και Πολιτικό Προσωπικό της Χώρας με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη περιουσία δια την απεμπλοκή της Πατρίδος εκ των δανειστών οι οποίοι προωθούν πάραυτα με ανήκουστο τρόπο την πτώχευση και την στέρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Στην ουσία ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ έχει τη νομική ισχύ, είτε Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, είτε Ν’ ΑΚΥΡΩΣΕΙ τα Δημόσια έγγραφα και δη την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ UCC, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.

-)(- -)(- -)(- -)(-
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΕΑΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΠΩΣ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΧΘΕΙ ΕΙΣ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.
ΕΧΟΥΣΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ !!!!!!!!!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση