ΕΛΑ… ΤΑΤΙ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ;;; “ΣΟΒΑΡΗ ΙΩΣΗ” ΝΑ “ΠΕΦΤΟΥΝ” ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΑ … ΤΑΤΙ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ;;; “ΣΟΒΑΡΗ ΙΩΣΗ” ΝΑ “ΠΕΦΤΟΥΝ” ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ !!! 

ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΑΤΙ… ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ ΑΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ !!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ..!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ – ΕΣΥ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ;; !!

………………………………………………

ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Αφήστε μια απάντηση