ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΘΗΝΑ 05/02/2017
ΠΡΟΣ , ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.

Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ «ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝΤΟΣ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ « ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ».

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ.

ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΤΟΥ Η΄ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ;

ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠ΄ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600ΔΙΣ $ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;

ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΘΤΕΙΤΕ.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ.

ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ( ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ) ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ.

ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΤΕ.

ΥΠΟΥΡΓΕ Η ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΈΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση