ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΜΟΛΙΣ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΧΟΡΔΕΣ… ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ.. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ.

ΑΡΘΡΑ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΣΠΙΔΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Viky Charalambous ΜΟΛΙΣ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΧΟΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΕΡΤΑ,
ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..
ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ..
ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΜΕ…

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ..

ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ, ΩΣ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ..

ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΑΣ ΚΙΒΔΗΛΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΤΕ, ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ..

ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΜΗΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ…

ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΔΕΝ Θ’ ΑΝΤΕΞΕΙ..

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ..
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ.
ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ Ν’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ…
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!

ΚΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ..

ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..
……………………………………………………………………

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ
“……..ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ KAI ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 134&134ΑΑ & Β Π.Κ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 135 ΚΑΙ ΆΡΘΡΟ 138 Π.Κ. ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ EΘΝΟΥΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 151 Π.Κ. ΕΚ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΕΔΩ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥ….”

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ;;;;;

ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΗΧΟΥΝ ΠΕΝΘΗΜΑ ;;

ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ;;

ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟ ΡΙΓΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ.. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΤΕ..

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…

………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση