ΟΙ ΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ… ( άρθρο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου Γ.Γ. του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” )

ΑΡΘΡΑ

screenshot-4

Vasilis Theodoropoulos ΟΙ ΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ

ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Η΄ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ

« ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ»

ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΓΙΩΝΕΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥΣ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ – ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΘΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ Ή ΚΟΜΜΑΤΑ (ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΗΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΧΡΥΣΗ – ΑΥΓΗ Ή ΑΝΤΙΦΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

……………………………….

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ EUROPE ONE 1/12/2900(2016)

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ. (βίντεο)

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ» : ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

………………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση