ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ” : ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

koyntardasΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ … ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2010 …

[ … Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.» … ] ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο! ( πατήστε στον τίτλο να διαβάσετε την συνέντευξη )

Αλφειός: ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΝ … !!!

………………………………………………

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. ΧΤΥΠΗΣΑΝ 4 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΕΙΣΕΙΣ

Basilis Drosos ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΚΑΙΡΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΕΠΙΣΗΜΟΥ» ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ) ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΙΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΙΣΩΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΩΝ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ), ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ.

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΝ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΝ ΟΦΕΙΛΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΙΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΕΛΟΣ. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΝ «ΔΙΑΡΡΟΗΝ» ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΑΥΛΕΣ» ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ «ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΔΟΓΜΑΤΑ-ΠΑΓΙΔΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΑΣΠΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΕΠΙΚΑΘΗΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, ΝΟΜΙΜΕΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΡΥΠΟΓΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ!!!

22 – 9 – 2016
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Αφήστε μια απάντηση