ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΡΟΣ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΕΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΟ: “ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ” …

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ;ΔΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΕΩΝ

Χρήστος Μπαλαντίνας: Σε προκαλώ δημόσια Γκλέτσο και δημόσια σε λέω προδότη των Ελλήνων που εκπροσωπείς βάσει του θεσμικού σου ρόλου.

Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΕΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ¨ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ” !!!

Αλφειός: … ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ “ΤΕΛΕΊΑ” … ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΛΕΤΣΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜ,ΜΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ … ! ΙΣΑ ΚΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΓΥΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ … ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ…

…………………..12421501_1075815889116330_389541763_n

Χρήστος Μπαλαντίνας ΜΠΛΟΚΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ…..
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ…..ΠΑΓΩΣΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΑΠΟΣΤΟΛΗ 4 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΣ…..ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ…..ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΚΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ….ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΔΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ……ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ…..ΝΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΟΛΑ…..ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥ….

Γκλέτσος: Γιατί να μην γίνω και πρωθυπουργός; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΚΛΕΤΣΟ;

ΤΟΛΗΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ! χαχαχαχαχα Ο «ΜΑΓΚΑΣ» ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: ΜΠΛΟΚΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ( ΚΟΜΒΟΣ ΜΠΡΑΛΟΥ ) ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ !!! 17/2/2900 (βίντεο)

44 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ !!! ΤΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΠΡΑΛΟΥ 17/2/2900 (βίντεο)

………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση