ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

UNIFORM COMMERCIAL CODE
ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL CODE ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. !!! http://alfeiospotamos.gr/?p=16743

Vasilis Theodoropoulos ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΟΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΩ «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ».

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΕΘΝΟΣ Ή ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ U.C.C ( UNIFORM COMMERCIAL CODE ) ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΘΕ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΫΛΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΘΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μια ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι, αλλά δυστυχώς είναι πραγματική…

…………………………………………….

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

…………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση