ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Κιάτο Οδός Παπαφλέσσα, Αρ 28Α, ΤΚ 20200, ΕΛΛΑΣ

Α.Φ.Μ. 997271806, Δ.Ο.Υ. Κορίνθου, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 133606737000

Τηλ. +30 2742 0 20585, Φαξ: +30 2742 0 20585, Email: esysikionion@gmail.com

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ

Με την προ Ημερησίας Διατάξεως Πρόσκληση, τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων, αρ. Πρωτ. 4624, στις 14 του μηνός Απριλίου 2016 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, στην αίθουσα Συνεδριάσεων, του Δημοτικού Συμβουλίου, επί του από Θέματος 1&2, που μας αφορά, ήτοι:

« α. ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΗΜ. 16/3/2016, ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ – ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΣΕ ΣΙΤΙΣΗ, ΕΝΔΥΣΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ « ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ » ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, β. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ»

Ο Οργανισμός Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, θα παραστεί και θα απαιτήσει, λόγω της Εκτάκτου Ανάγκης ο Δήμος να αποστεί από οιανδήποτε λήψη αποφάσεως, η οποία θα συντείνει στην παραχώρηση οιονδήποτε χώρων στέγασης μεταναστών, οπουδήποτε εντός ή πλησίον του Δήμου και των κοινοτήτων μας.

Καλούνται όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, να ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να σταματήσει ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ με πρόσχημα το προσφυγικό.

Καλούνται ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να σταματήσει η εκτέλεση των Παράπλευρων “Εν κρυπτώ και παραβύστω ” αποφάσεων της Διοίκησης, βρίσκοντας νομικό έρισμα , στην προ πολλού σχεδιασμένη και θεσμοθετημένη καταχρηστική απόφαση, κατά τ’ Άρθρα 185 & 186 του Ν. 3463/2006, ΦΕΚ Α’ 114/30.6.2006, στην οποία οι μετανάστες έχοντας το δικαίωμα δωρεάν χρήσης των περιουσιών , θα μετατρέπεται αυτό μονομερώς και αυτοτελώς, σε απόκτηση Κυριότητας, Νομής και Κατοχής, του Δικαιώματος τούτου, νομίμως μεταγραφησομένου, στα οικεία Υποθηκοφυλακεία της Χώρας.

Εκ της διευθύνσεως

Γ. Γραμματέας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ

…………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

Αφήστε μια απάντηση