“Έλαια Παπαδόπουλος” Βαρβάσαινα Ηλείας. «Το ελαιόλαδό μας Mythocia κερδίζει 2 ΧΡΥΣΑ βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς επιβεβαιώνοντας την άριστη ποιότητά του»

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

21475_10208810791485811_8590463190018622549_n«Το ελαιόλαδό μας Mythocia κερδίζει 2 ΧΡΥΣΑ βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς επιβεβαιώνοντας την άριστη ποιότητά του»

Ανακοίνωση για τις νέες διεθνείς διακρίσεις ποιότητας που έλαβε, εξέδωσε η εταιρεία Έλαια Παπαδόπουλος με έδρα την Βαρβάσαινα Ηλείας. Η επιτυχημένη πορεία της υπερσύγχρονης

“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι το ελαιόλαδό μας Mythocia Bio Olympia PGI κατέλαβε το EXTRA GOLD μετάλλιο στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό βιολογικού ελαιολάδου Biol 2016 που διεξήχθη στην Ιταλία. Η αναγνώριση αυτή είναι πιο σημαντική γιατί επιλέχτηκε ανάμεσα σε περισσότερα από 400 άλλα δείγματα, μετά από χημική ανάλυση και δοκιμή από 31 διεθνώς αναγνωρισμένους Αρχηγούς Πάνελ Γευσιγνωσίας.
Παράλληλα, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι το ελαιόλαδό μας Mythocia Omphacium Organic παρέλαβε χρυσό βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό ελαιολάδου ΑΤΗΕΝΑ που διεξήχθη στις 21 & 22 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα.
Πρόκειται για έναν νέο εγχώριο διεθνή διαγωνισμό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μερικών από τους πιο γνωστούς και έγκριτους γευσιγνώστες ελαιολάδων παγκοσμίως, από την Ιταλία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Τυνησία.
Στα πλαίσια του ίδιου διαγωνισμού ο Νομός Ηλείας εκπροσωπήθηκε επάξια και από τους συνεργαζόμενους με την εταιρία μας παραγωγούς, Σπηλιακοπούλου Μαρία & ΣΙΑ ΕΕ (OLIORAMA), Σπυρόπουλο Άγγελο (Ελαιώνες Κενταύρων) καθώς και το Κτήμα Μερκούρη λαμβάνοντας αντίστοιχα το χρυσό, το ασημένιο και το χάλκινο βραβείο.
Όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου μας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος : «Τόσο οι επιβραβεύσεις των προϊόντων της εταιρίας μας ΕΛΑΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ όσο και αυτές των συνεργατών μας παραγωγών του Νομού μας, μάς κάνουν να νιώθουμε ιδαίτερα υπερήφανοι και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την ποιότητα και τα οφέλη του Ηλειακού ελαιολάδου ανά τον κόσμο.»
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@mythocia.com”

………………………..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ !!! 

11014885_289080697882317_5946691109060062815_n

ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Βιολογικό ελαιόλαδο Mythocia Bio Olympia PGI ΤΗΣ Πρότυπης Μονάδας Παραγωγής Ελαιολάδου στην Βαρβάσαινα Ηλείας. Ελαιοτριβείο «Παπαδόπουλος Έλαια»

…………………………

Εδώ ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με την αδελφή του
Εδώ ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με την αδελφή του

Αλφειός: ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΞΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ !!!

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΤΑΝ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΜΕ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ , ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ !!! 

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ-ΑΛΙΕΙΑΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ-ΑΛΙΕΙΑ 1

……………

Αφήστε μια απάντηση