ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΣ…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
trapianto
ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ” ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΜΑΣ, (…ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΑΣ…).
 
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !
 
ΠΑΡΑΘΕΤΩΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ” ΝΟΜΩΝ:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 9, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 2 ΚΑΙ 3, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ.3984, (ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 150/27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011), “ΠΕΡΙ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ” , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ “ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ” ,  (ΑΡΘΡΟ 55, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΤΟΥ N.4075/2012) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, (ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ! ) , ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ (ΕΟΜ) , ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΕΡΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΟΜ !!!
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ Ή ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ, (ΜΑΤΙΑ, ΚΑΡΔΙΕΣ, ΣΥΚΩΤΙΑ, ΝΕΦΡΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΛΑΡΥΓΓΙΑ, ΦΑΡΥΓΓΕΣ, ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, Κ.Α.), ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η “ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” .
Ο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ  ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
1) ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ” ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΟΙ. ΑΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΔΗΛΩΣΑΝΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” (ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ), ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ !
2) ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
“ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ Ή ΕΝΑΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ, ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ !
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ” , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΗΨΕΙ ! ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ !!!
3) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟΣ !
4) Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 55, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4075/2012 , ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 9, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΚΑΙ 3, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ.3984 , (ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 150/27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011),
“ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ” , ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” , ( https://el.wikipedia.org/wiki/Οικογένεια ) , ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ “Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ” , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΩΡΗΤΗ ! ΑΡΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ, ( ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ! ) .
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΝΟΣ “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥ” ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΝΕΚΡΩΘΕΙ !
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ή ΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟΥΣ;
5) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ, ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ;
ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, “ΕΜΑΘΑΝ” ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ, “ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ” ; !!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ
…………………………………………
Αλφειός: ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ…
ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ “ΠΡΟΣ” ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΚΕΠ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 1147 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ.
13115387_1026290787424546_835656426_n

Αφήστε μια απάντηση