ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ… “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΚΑΙ “ΚΟΜΜΑΤΑ” !

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ… ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ… ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…  

… ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ… “ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ” Η… ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ “ΚΟΜΜΑΤΑ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ! 

agrotes-psifisma-1

agrotes-psifisma-2

agrotes-psifisma-3

agrotes-psifisma-4

agrotes-psifisma-5

……..

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΩΝ 1

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΩΝ 2

………………………….

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!!! 2/2/2900(2016) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ! ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟ,ΜΜΑ,ΤΑ, ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ! ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΟΤΤΟ(ΟΘΩΝΑ) ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ 100% ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ! 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ! 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση