Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: 115,5 τρίς$… Αυτά τα ποσά αναγράφονται σε δημόσια έγγραφα ! Κύριοι Εισαγγελείς… Διερευνείστε άμεσα το θέμα… Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12573096_10208146908298024_2158821845078457840_n1

Nanci Georgossopoulou (Δικηγόρος)
Έρχεται η στιγμή που η Α-ΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει. Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες οι Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες αγρότες καταγγέλουν μέσα στα μπλόκα ότι το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό….

Εδώ και δύο εβδομάδες δείχνουν δημόσια τους λογαριασμούς κληρονομικών δικαιωμάτων στους εκπροσώπους των κομμάτων και ζητούν, ή την επέμβαση Εισαγγελέα , ή να δώσουν οι βουλευτές επίσημες γραπτές απαντήσεις…

Επιτέλους , ας πάρουν θέση οι υποτιθέμενοι θεσμοί της πατρίδος μας…..
Είναι υπαρκτοί οι λογαριασμοί ή δεν είναι?????

Και επειδή ως φαίνεται η εκτελεστική εξουσία και η νομοθετική εξουσία κωφεύουν, δηλαδή Κυβέρνηση και Βουλευτές , ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης να λάβει θέση.

Ήρθε η στιγμή που η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να δώσει την λύση……………………………………

Κύριοι Δικαστές εδώ και δύο χρόνια παρουσιάζουμε δημόσια στο διαδίκτυο και πλέον εδώ και κάποιες ημέρες και στα μπλόκα των αγροτών χέρι με χέρι και σε δημόσιες συναθροίσεις, συγκεκριμένους λογαριασμούς , με συγκεκριμένα ποσά , που βρίσκονται εντός όλων των Ελληνικών Τραπεζών και που συνολικά , με βάση τα στοιχεία του 2007 που έχουμε στην διάθεσή μας ανέρχονται σε 115, 5 τρίς….. Αυτά τα ποσά αναγράφονται σε δημόσια έγγραφα, που φέρουν τις υπογραφές του Ανώτατου Πολιτειακού Άρχοντα της Χώρας μας κατά το Σύνταγμα, του Υπ/Οικ μας , του Πρεσβευτή της Ελλάδος στον Ο.Η.Ε. και φέρουν και 48 επιπλέον επικυρώσεις Διεθνών Οικονομικών , Πολιτικών , Θρησκευτικών Θεσμών.

Ζητούμε την αυτεπάγγελτη έρευνα ενός Εισαγγελέα για το εάν αυτοί οι λογαριασμοί υφίστανται…..
Ζητούμε σήμερα επισήμως την επίσημη διερεύνηση του θέματος της ύπαρξης των κληρονομικών κεφαλαίων υπέρ του Έθνους των Ελλήνων..

Κύριοι Εισαγγελείς…………
Διερευνείστε άμεσα το θέμα….
Αν αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν τότε μηνείστε όλους εμάς για απάτη, πλαστογραφία και νόθευση δημοσίων εγγράφων , για διασπορά ψευδών ειδήσεων και όλων των συναφών εγκλημάτων του κοινού μας ποινικού δικαίου..
Αν όμως αυτά τα χρήματα υπάρχουν , τότε θα πρέπει να ασκήσετε μήνυση για εσχάτη προδοσία και γενοκτονία του Ελληνικού Λαού εναντίον όλου του Πολιτικού Προσωπικού , Κυβέρνησης , Μείζονος και Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, .

Κύριοι Εισαγγελείς , επιτέλους λάβετε θέση και ενεργείστε ως οφείλετε εκ του θεσμικού σας ρόλου.
Ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται και Σήμερα σας εντέλλει να πράξετε ό,τι πρέπει άμεσα. .
Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να σταθείτε δίπλα μας ή απέναντί μας !!!!!!!!!!!!!!!!

Έλληνες , η ώρα των αποφάσεων πλησιάζει για όλους μας και για κάθε έναν από εμάς….
Είμαστε σε πόλεμο και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να πάρει θέση , ή δίπλα στον Λαό ή απέναντι από αυτόν. 

Οι στιγμές είναι ιστορικές και καθένας από εμάς διαλέγει το χρώμα του μελανιού με το οποίο θέλει να τον γράψει η Ιστορία του Έθνους μας !!!!!!!!!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ !!!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ !!!

…………………………………………

ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ Bretton Woods(ΦΕΚ Α’315/1945>ΔΝΤ)> Αρ.Πρωτ. Γ.Δ.Ο.Π. 0000151 ΕΞ 2016/ΔΕΕΔΣ 78/29/1/2016. [ ΟΧΙ !!! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!! ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ !!! ] ΕΤΣΙ ΟΡΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση