ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
 
1937325_432639323608904_1115543099417132293_n
 
Vasilis Theodoropoulos ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. !!!!

Η ΤΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΝΗΣΙ, 750 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ, ΑΠΟΡΘΗΤΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΕΞ ΕΦΟΔΟΥ. O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΡΡΑΞΗ.
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΞΟΝΑ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΌΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΣΚΑΦΗ ΓΕΜΑΤΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΓΕΦΥΡΑ. ΑΜΕΣΩΣ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ . Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΥΡΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΥΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Δ.Ο.Υ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….. Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ..
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

…………………………………..

Αφήστε μια απάντηση