Διάσπαση ή Ένωση;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

hubble1

Μιλτιάδης Αναστασιάδης Λέμε “κι εγώ μαζί σας” ή “έλα κι εσύ μαζί μας”, αλλά με ποιούς εννοείς ή ως ποιοί εννούμαστε; Κι εγώ μαζί σου συνέλληνα ό,τι κι αν εννοείς ή δεν εννοείς, κυριολεκτώ μαζί σου 100% εφόσον πάντα συζητάμε για Ελλάδα, Έλληνες, Φως, και Ελληνικές Αξίες, γιατί στο “μαζί” μπορώ μόνον να αναφέρω τον εαυτό μου απέναντι στους λοιπούς Εαυτούς και μόνον. Γι αυτό εδώ πρέπει να αναφέρουμε προς κατανόηση όσων παρακολουθούν ότι το “μαζί” ξεκινά από το “Εγώ”, αυτό που μας έμαθαν να καταπατήσουμε προκειμένου ΠΟΤΕ να μην επιτύχουμε ούτε Αξιακή Διάσπαση ούτε Αξιακή Ζεύξη, άρα ποτέ να μην επιτύχουμε το “μαζί” παρά μόνον αν αφορά κοπάδι που ελέγχεται από βοσκό. Για να καλύψω και τους συνέλληνες αναζητητές της αλήθειας μέσω δόγματος θα χρησιμοποιήσω και μία ιστορικά πρόσφατη έκφραση υψίστης Ελλάνιας προσέγγισης που αποδίδεται στον Χριστό “Ο Σώζων Εαυτόν Σωθείτω” ο οποίος περιγράφει αυτό ακριβώς που εξηγώ παρακάτω.

Για να ενωθούμε πρέπει πρώτα να διασπαστούμε πλήρως. Ο καθένας μόνος του. Μόνον μετά μπορεί να επιτευχθεί η ένωση.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει δημιουργηθεί από Μονάδες, αποτελείται από Μονάδες και απευθύνεται σε Μονάδες. Ο Έλληνας είναι Μονάδα. Και είναι Μονάδα διότι γεννιέται Πολεμιστής. Ενώνεται μόνον για Πόλεμο. Μας κήρυξαν τον πόλεμο και μπήκαν μέσα στα σπίτια μας. Αργήσαμε αλλά θα πράξουμε Ελληνικά και θα τους τελειώσουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Ο τρόπος που γίνεται η ζεύξη είναι κατόπιν διάσπασης. Ο Δίας και ο Ζεύς είναι μία θεότητα. Ο Δίας και ο Ζευς ξαναγεννιέται ες αεί μέσω των Ελλήνων, δηλαδή των Ανθρώπων.
Συνεπώς καμία ένωση δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν δεν προηγηθεί κάποια διάσπασις. Μην φοβάστε τις διασπάσεις, μην επιζητάτε μόνον τις ενώσεις. Χωρίς τις πρώτες δεν θα έχετε τις δεύτερες.

Από τις πρώτες μεγάλες διασπάσεις που βιώνει ο Άνθρωπος είναι ο απογαλακτισμός από την βιολογική μητέρα του. Απαραίτητη προυπόθεση επιτυχούς διάσπασης προκειμένου να λάβει χώρα επιτυχής ζεύξη είναι η Ατομική Επιλογή με Ατομική Ευθύνη που τελούνται διά των 12 Ελληνικών-Ελλάνιων-Φωτεινών-Συμπαντικών Αξιών (Λογική, Ελευθερία, Αρετή, Δικαιοσύνη, Ισότης, Αφθονία, Αλήθεια, Αισθητική, Αρμονία, Ανδρεία, Ευδαιμονία, Γνώθι σεαυτόν). Διαφορετικά τόσο η Διάσπαση όσο και η Ζεύξη είναι ανώμαλη, οπότε ο Δίας και Ζευς βάλλεται (Διαβολή ή Ζαβολιά – η σύνθεση ταυτόσημων εννοιών με τα προθέματα “δια” και “ζα” φαίνεται ότι έχει καί προέλευση καί αιτία).
Επιτυχής Διάσπαση λοιπόν φέρει την επιτυχής Ένωση-Ζεύξη. Είναι λογικό, όταν αναζητούμε την Ένωση-Ζεύξη όλων των Ανθρώπων ενός Έθνους πόσο μάλλον όλων των Εθνών γύρω από έναν κοινό στόχο και σκοπό, να πρέπει να βρεθεί και μία κοινή αιτία και προ αυτής να προηγηθούν απειράριθμες Διασπάσεις.

Όταν λοιπόν περάσει (ή περνάει) ο καθένας ατομικά τον Εαυτό του από αυτήν την δια-δικασία διά-σπασης δια-ίρεσης δια-χωρισμού δια-φωτισμού, τότε αυτομάτως ενώνεται με όσους το έπραξαν (ή το πράττουν ταυτόχρονα) και πράττει Ζεύξη-Ένωση και Συνφωτισμό όπου όσο περισσότερες οι Μονάδες που ενώνονται τόσο ισχυρότερο το Φως που εκπέμπεται, τόσο περισσότερο φωτίζεται η Ανθρωπότητα.

………….

Και κάτι άλλο που δεν ήθελα να εμβαθύνω για να μην χαθεί ο σκοπός του άρθρου. Το παράδειγμα που ανέφερα με τον απογαλακτισμό δεν τον ανέφερα τυχαία. Πέραν των άτυχων περιπτώσεων, σκέψου πόσες μάνες δεν θέλουν να δώσουν το στήθος τους, πόσες κόβουν τον θηλασμό νωρίς είτε επειδή “απέτυχε” λόγω παντελώς λάθους προσέγγισης του ζητήματος από τους ιατρούς που αντιμετωπίζουν την νέα μητέρα ως ασθενή. Πόσες περιπτώσεις γνωρίζεις όπου το παιδί ΕΠΕΛΕΞΕ ελεύθερα να απογαλακτιστεί (και το κάνει ΠΑΝΤΟΤΕ σταδιακά, αν όχι τότε κάτι στραβό συνέβη);
Να αναφερθώ στις γέννες όπου η διάσπαση προ της επόμενης ενώσεως γίνεται ιατρικώς και βιαίως (ωκυτοκίνες, καισαρικές κλπ εξαιρώντας πάντα ιδιαίτερες περιπτώσεις που όταν γίνονται ο κανόνας προφανώς και κάτι κάνουμε εμείς στραβά);
Να πούμε για την βίαιη διάσπαση προς τον παιδικό σταθμό; Το πρόωρο σχολείο;

Οι Ελλάνιες Αξίες με τις οποίες γεννιούνται οι Άνθρωποι παραβιάζονται ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ από τους ίδιους Ενήλικες που τα υποδέχονται. Άρα οι πρώτες διασπάσεις εκκινούν ατυχώς, κατά συνέπεια το ίδιο συμβαίνει και με τις πρώτες ενώσεις. Πώς να μην χάνονται οι ανθρώπινες ψυχές μετά; Πώς να μην καταντήσει η ανθρωπότητα να ζει με οδηγό τις Αντιαξίες και τον Διάβολο;

Αφήστε μια απάντηση