ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ. … “ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !” … ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

1509893_429226330616870_6305298794873523031_nΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ.

Vasilis Theodoropoulos ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Δ.Ο.Υ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ……

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ.

ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ.

ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΗΓΕΣΙΑ, ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.

ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΔΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ……

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΞΥΠΝΑΑΑ

xeironeioslabh-150x150

1o1-18-63811

Αλφειός: ΟΥ ΔΗ ΠΑΤΡΙΟΝ ΗΓΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ !!! ΠΑΤΡΙΟΝ ΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΕΙΝ ΚΑ ΝΙΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!! 

«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ» , ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ! … ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΩΜΕΝ ΟΤΙ , …

«ΒΟΜΒΑ» !! ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΕΦΟΡΙΕΣ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!! (εκδήλωση Ασπρόπυργος 2/12/2899 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ» , ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ-ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Παρέμβαση στο New Radio 1/12/2899(2015) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΡΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΕΩΝ

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4/12/2899 , αποφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!! 

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ – ΕΝΦΙΑ – ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΦΠΑ – ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !

……………………………

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ  ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

xeironeioslabh-150x150

Αλφειός -ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ!
Δ.Ο.Υ. -ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ…
Αλφειός -ΜΑ…ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ!
Δ.Ο.Υ. -ΩΡΑΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ !…
Αλφειός -ΑΜΕΣΩΣ!!! ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΟΥ , ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΩΛΗΣΗ !!! ΠΑΡΤΕ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ…
Δ.Ο.Υ. -ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ; ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Αλφειός -ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ;
Δ.Ο.Υ. -ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!! ….
Αλφειός -ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…
…………………..

Αφήστε μια απάντηση