Προς εισπρακτική τράπεζας: Τι να σας πω κυρία μου…πάρτε και την απόφαση της Δικαιοσύνης με αριθμό 67650/13 που πιστοποιεί όσα σας λέω και ενημερώστε και το αφεντικό σας! Χαίρετε!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

1959468_665107973559448_6186397345310667082_n

Χρήστος Μπαλαντίνας Σήμερα με πήρε τηλ η εισπρακτική για το δάνειο μου… τα άτομα χρειάζονται ενημέρωση!
Κυρία μου της λέω δεν σου δίνω τα στοιχεία μου καθώς το δάνειο μου είναι απόλυτα εξοφλημένο! Μα πως μου λέει πότε;
Της απαντάω ότι ένας Έλληνας ονόματι Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει 600ΔΙΣ για όλο το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος και όπως με ενημέρωσε εκεί μέσα στα 600 είναι και το δικό μου δάνειο, τα λεφτα σας δηλαδή! Πήγα μάλιστα και σε δικαστήριο που έγινε και πιστοποίησε και η δικαιοσύνη ότι όντως τα 600ΔΙΣ είναι κατατεθειμένα στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και αφορούν και την αποπληρωμή όλων των δανείων των Ελλήνων!
Τι να σας πω κυρία μου προφανώς ο Στουρνάρας δεν ενδιαφέρεται ούτε για εσάς και μάλλον θέλει να τα φάει μόνος του ενώ εκεί μέσα είναι και τα δικά σας χρήματα!
Να στείλετε αμέσως ερώτημα στο υπουργείο, στην εθνική τράπεζα, στην τράπεζα της Ελλάδος, στον Άρειο Πάγο που είναι και αυτός ενήμερος.
Πάρτε και την απόφαση της Δικαιοσύνης με αριθμό 67650/13 που πιστοποιεί όσα σας λέω και μπείτε και στο μπλοκ ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ για να ενημερωθείτε καλύτερα και ενημερώστε και το αφεντικό σας! Χαίρετε!  😆  😀 :mrgreen: 😈 😆 😆 😆  

Εικόνα2

……………………………………………..

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση