ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Πάμε μπροστά, αδέλφια μη σταματάτε, γίνετε χείμαρρος να απελευθερώσουμε τη χώρα μας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ11.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του.

Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

……………………………………

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΧΘΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,

ΕΣΥ ΡΟΔΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 25 10 2899ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 25 10 2899

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ! ( ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ )12038040_444919769035741_448810849758889894_n

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

37

……………………………………..

20.000/άτομο χ 4μελή οικογένεια = 80.000 ευρώ !!! ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ;;;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.1

……………………………………….. 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ∆ΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ∆ΑΝΕΙΟ∆ΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αγαπητοί συνέλληνες και συμπατριώτες, στην καταγωγή και στην ψυχή,
η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, «βγήκε στο σφυρί» και ξεπουλιέται στα αρπακτικά που καραδοκούν να την κατασπαράξουν και να αφανίσουν οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει, με πρόσχημα την οικονομική χρεωκοπία.

• οι κυβερνώντες της χώρας μας την ξεπουλούν σε τιμή ευκαιρίας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τις μεθοδεύσεις των αφεντικών τους με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και τον αφανισμό του ελληνισμού.

• καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνο), που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξεπουλημένων προδοτών κυβερνώντων μας, βομβαρδίζουν τον ελληνικό λαό με μηνύματα προσπαθώντας να τον πείσουν ότι τα μνημόνια είναι η μόνη σωτηρία για τη χώρα μας γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και έχουμε χρεοκοπήσει και τον οδηγούν στην αυτοκτονία.

• συνέλληνα, σου λένε ψέματα και σου κρύβουν την αλήθεια μέχρι να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα και την υποδούλωση της χώρας μας στους κατακτητές και αφεντικά τους.

χρήματα υπάρχουν όπως και Έλληνες με ψυχή που αγαπούν και αγωνίζονται για τη χώρα τους.

ως Έλληνας στην καταγωγή, στην ψυχή και στην καρδιά αποφάσισα να κάνω κι εγώ το καθήκον μου και να βοηθήσω την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας και τον μαρτυρικό τόπο μας, για να ξαναλάμψει το μοναδικό φως που μόνο αυτή διαθέτει στους αιώνες και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο ύψος που της αρμόζει.

στις 28-9-2012, προσέφερα με επίσημη πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση, δάνειο ύψους 600 δις. δολαρίων Αμερικής, μέσω χρεογράφων (IBOE), άτοκα για 100 χρόνια για να βγει η χώρα μας από την καταστροφική της πορεία.

• η ελληνική κυβέρνηση έως και σήμερα κωφεύει και αρνείται να αποδεχτεί την πρότασή μου γιατί δεν έχει ολοκληρώσει το ξεπούλημα το οποίο θέλουμε να σταματήσουμε.

• αντιθέτως όχι μόνο αγνόησε την πρόταση μου αλλά με κατασυκοφάντησε, με χλεύασε και με αποκάλεσε απατεώνα και χρυσοθήρα χρησιμοποιώντας πληρωμένους δημοσιογραφίσκους – αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους και αυτόκλητους προστάτες της Ελλάδος από τον απατεώνα Σώρρα και την ομάδα του.

προσπάθησε να με φιμώσει με κάθε μέσο, με έσυρε στα δικαστήρια, με κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά όμως, δια της υπ’ αρ. 67650/ 13 απόφασης Δικαστηρίου, η δικαιοσύνη και η αλήθεια έλαμψαν και αθωώθηκα.

αποδείχτηκε η αλήθεια της πρότασής μου όσο κι αν αυτό τους ενοχλεί και τους τρομάζει.

• οι κυβερνώντες στην πατρίδα μας τους ήρωες και τους αγωνιστές, τους πραγματικούς Έλληνες, τους στέλνει στην κρεμάλα, γιατί πάντα μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν ανθέλληνες στην ψυχή και στην καταγωγή γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιβιώσουν.

αγαπητοί συνέλληνες, συμπατριώτες, Έλληνες στην ψυχή και στην καταγωγή, παιδιά του φωτός, σας χρειάζομαι δίπλα μου, συμμάχους και συνοδοιπόρους στον αγώνα για τη σωτηρία και απελευθέρωση της χώρας μας για να ξαναλάμψει το φως και ο ήλιος, ο μοναδικός αυτός ήλιος της Ελλάδας μας.
σας δηλώνω ότι:

– Έχω καταθέσει τα χρήματα από τις 28/9/12.- είμαι παρών, όρθιος, αποφασισμένος, ανυποχώρητος. δε φοβάμαι κανέναν, δεν τρομάζω, δεν φιμώνομαι– έχουμε αυτά που χρειάζονται για τη σωτηρία της χώρας μας.

-Δεν έχω κόμμα χρώμα δόγμα γεννηθήκαμε πρώτα Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες

-Δε θα σταματήσω μέχρι να απελευθερωθεί η χώρα μου από τους κατακτητές και η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και να κυβερνάται από Έλληνες.

– Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. το ποτάμι είστε εσείς και εσείς θα ξεβρομίσετε τη χώρα μας από τα μιάσματα.

– εγώ σας δίνω τα μέσα που οι άλλοι σας στερούν σε αυτό τον αγώνα της κάθαρσης, αν λέω ψέματα, δικάστε με και κρεμάστε με γιατί αυτό θα μου αξίζει.

– πάμε μπροστά, αδέλφια μη σταματάτε, γίνετε χείμαρρος να απελευθερώσουμε τη χώρα μας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

Υπογράφω και ζητώ:
..την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους

Καλή λευτεριά

Κατεβάστε εδώ το Ψήφισμα Ελλήνων σε μορφή PDF: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

………………………………………..

 

Αφήστε μια απάντηση