ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΞΥΡΙΖΑ
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! 
ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. “Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ, (ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ): “ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ…ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!“  
ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, “ΠΡΟΕΔΡΟΣ“ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ (ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. 
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 2219/15-10-2015, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ,(ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ: “ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!“
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ “ΝΤΟΥΚΟΥ“!
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
……………………………………….
 

Αφήστε μια απάντηση