ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ :
Ο «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ. 
Ο ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΝ 4η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ». Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΕΣΤΩ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ» ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση