ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ. 13/8 ΝΑΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΟΥΝΙΟ, 15/8 ΝΑΟΣ ΔΙΟΣ ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ, 16/8/2899 ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΕΛΦΟΙ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 9 8 2899

Artemis Sorras:
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΓΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΑΓΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Vasilis Theodoropoulos ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. !!!!!!! ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟN ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΦΤΑΣΕ. !!!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ :

1) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/08/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00΄ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑsounio-easter2004 003

2) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/08/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00΄ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΛΥΚΑΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΑΣ. ( ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ). ΠΡΟΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ (ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ 15/8 & ΔΕΛΦΟΙ 16/8/2899)

ΝΑΟΣ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΛΥΚΑΙΟ ΟΡΟΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΛΥΚΑΙΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣΛΥΚΑΙΟΝ ΟΡΟΣ ΙΕΡΟΝ ΔΙΟΣΛΥΚΑΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΑΔΙΟΝ 

ΛΥΚΑΙΑ 2009. ΟΙ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

Στο φωτεινό και λαμπερό Λύκαιον Όρος, στη καρδιά της Πελοποννήσου, τα Πανάρχαια Λύκαια, που χάρισαν στην ανθρωπότητα τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, αναβίωσαν για 10η ανά τετραετία φορά και φωτοβόλησαν τα ευγενικά ιδανικά που γέννησαν το πρώτο δάφνινο στεφάνι.

ΙΕΡΟ ΛΥΚΑΙΟΥ ΔΙΟΣ ΒΕΒΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ

 …………….

 ΝΑΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

2steps.gr_ancient_temple_hercules_kleones_nemea_korinthos_001ΝΑΟΣ ΗΡΑΣ ΝΕΜΕΑ

3) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/08/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00΄ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ.Delphi_naosApollona

………………………………….

9/8/2899 ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ Κ” ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ (φωτο+βιντεο)

………………………………….

091

Vasilis Theodoropoulos ΌΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗ, ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο “ΘΕΟΣ” ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ . ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΘΕΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. !!!!!!!!!

Ο ΔΟΚΤΩΡ TICK, ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ. ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «SOLDIER’S HEART PROGRAM DIRECTOR». ΕΙΔΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΝΑ «ΜΠΟΥΚΩΝΟΝΤΑΙ» ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. Η ΒΑΘΕΙΑ ΠΛΗΓΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

“……. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΥΚΛΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !”

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. !!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;

…………………………………………………………………………

asclepius_and_hygieia_reliefAsklepios_ygeiaπωριασ (1)1neb43b

Οι αναστάντες εκ νεκρών από τον Ασκληπιό,ονομαστικά.

Ο Καπανεύς και ο Λυκούργος , όπως αναφέρει ο Στησίχορος στο έργο του Εριφύλη. ( Αυτοί είχαν σκοτωθεί στη διάρκεια του πολέμοτ των Επτά επί των Θηβών ) .
Ο Ιππόλυτος , όπως γράφει ο συγγραφεύς των Ναυπακτικών. ( Ο Ιππόλυτος ήταν γιός του Θησέως ) .
Ο Τυνδάρεω , όπως λέει ο Πανύασσις.
Ο Υμέναιος , όπως λένε οι Ορφικοί.
Ο Γλαύκος , ο γιός του Μίνωος , όπως αναφέρει ο Μελησαγόρας.

11831676_400509770155193_7841193603027733574_n1180474_orig
…………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση