ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ή ΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 1 ΚΑΒΑΛΑΣ 16 5 2899

Γιάννης Καλογερόπουλος  ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ ???12388_1426029690975516_1288559917_n
Ή ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ … ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ … ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ???
ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ !!!

ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???
ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ???
Η ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ???

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΡΡΑΣ …… ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ … ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ Η… ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ …
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ !!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ….
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΠΟ …. Ι Δ Ι Ω Τ Ε Σ … ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ Η ΑΝΕΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ [ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΜΙΑΣ ] ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ !!!
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ……… Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΤΧΣ ) … ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ !!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΘΗΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ … ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ..
.. ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ [ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ….. ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΦΑΪ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ … ΔΕΗ …. ΟΤΕ … ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ …. ΝΕΡΟ …. ΤΕΛΗ ….. ΔΟΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ….. ΕΦΟΡΙΑ … ΚΛΠ } ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ !!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ …. ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ …… ΝΑ ΦΑΝΕ ….. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ….. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ~!!!!!

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ …. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!

………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΡΕ… «δημοσιογράφε»… ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ;; ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ… ΤΙΝΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Αφήστε μια απάντηση