Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

KATOXI_711315398

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !

11136661_10203774037463508_1927272386717851768_n1Καλημέρα σας ,

1ον. Η Ελλάδα βιώνει μια ιδιόρυθμη δικτατορία , όμοια της οποίας ποτέ δεν γνώρισε ο τόπος μακραίωνα ιστορία του !

2ον. Υπαίτιοι , γιατί πάντα υπάρχουν και πρωταίτιοι υπεύθυνοι όταν καταλύεται η Δημοκρατία δεν κρύβονται , μάλιστα δε έχοντας την εσφαλμένη εντύπωση ότι πράττουν το <σωστό>, χειροκροτούν τον εαυτό τους !

3ον. Κύριε Πρωθυπουργέ , εξαπάτησες τον Ελληνικό λαό ,.
Εγώ δεν λέω ότι είσαι <αριστερός> γιατί δεν παίζει πια κανέναν ρόλο στο Παγκόσμιο Πολιτικό χάρτη μία ανύπαρκτη ιδεολογία , απομεινάρι παραφυάδας του κομμουνισμού , ο οποίος καταρρέοντας κάτω από το βάρος της ανικανότητάς του να προσαρμόζεται σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν όταν έτυχε την πρώτη εφαρμογή του , παρέσυρε όλα τα συμπαραμαρτούντα πολιτικά συστήματα !

4ον. Μας απόμεινε , μιας και η ξενόφερτη βασιλεία , μπήκε για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , το Δημοκρατικό πολίτευμα , με καταστατικό χάρτη , το Σύνταγμα , το οποίο εμπεριέχει το σπέρμα της δικτατορίας ,αν δεν μπορεί κι αυτό να προσαρμόζεται στα καλέσματα των καιρών , όπως παραδείγματος χάριν , οι τροποποιήσεις ακόμη και τον θεμελιωδών διατάξεων του , για να απαλλαγεί από τους <ιούς> οι οποίοι παραμονεύουν κάθε εποχή 

5ον. Θα έλεγα , όπως το 120 τελευταίο άρθρο του Συντάγματος καλεί τον πολίτη να υπερασπιστεί την υπαρξή του , το πρώτο άρθρο έπρεπε να προβλέπει την αναγκαία προσαρμογή του στα νέα δεδομένα και να δίνει το δικαίωμα αλλαγής σε όλα τα άρθρα του , οι οποίες αλλαγές θα τίθενται σε γνώση και προς ψήφιση από τον κυρίαρχο λαό !

6ον. Η <αυταπάτη> της ανεξαρτησίας κάθε χώρας , να αποφασίζει ο λαός για το μέλλον του , από ένα <τυχαίο> γεγονός , απέδειξε , ότι έπαψε να υπάρχει ! Η Παγκοσμιοποίηση δυστυχώς αχρηστεύει στην πράξη κάθε σύνταγμα , ακόμη και τον καταστατικό χάρτη του Ο.Η.Ε. ,

7ον. Αυτή την στιγμή , αφού ο κύριος χρηματοδότης της εθνικής οικονομίας είναι η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα , πλήρως ελεγχόμενη από την Παγκόσμια Τράπεζα , έχουν τεθεί οι όροι επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους .Παρά την ξεκάθαρη απάντηση του λαού εναντίον σκληρών μέτρων , προσθέτοντας κι άλλα ακόμη πιο σκληρά , παραχωρώντας πλήρως την Εθνική κυριαρχία μας , τούτο αυτό καθ αυτό σημαίνει κατάλυσει του Δημοκρατικού πολιτεύματος .

8ον. Η Πρόεδρος της βουλής , καταγγέλει το πραξικόπημα ,αλλά ουδέναν πείθει ,εντός και εκτός κοινοβουλίου για τις πραγματικές της προθέσεις .Κι αυτό γιατί δεν συνοδεύεται από μια ηχηρή παραίτηση αυτής και των διαφωνούντων υπολοίπων του ΣΥΡΙΖΑ , όπως και την απ αρχήν θέσεις του Κ.Κ.Ε. και της Χρυσής Αυγής !

9ον. Και τι μέλλει γενέσθαι , με την οικονομία να ασφυκτιά , με τις τράπεζες κλειστές , να μην μπορεί ο πολίτης να πάρει τα δικά του χρήματα (δεν γυρεύει δανεικά) , τις επιχειρήσεις να σταματούν την παραγωγή τους ελλείψει πρώτων υλών , οι κτηνοτροφικές επιχειρήσεις να μην μπορούν να θρέψουν τα ζωντανά τους , ο τουρισμός να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τα εκατομμύρια τουριστών και οι ακτές μας να γεμίζουν με χιλιάδες προσφύγων η λαθρομεταναστών και ότι αυτή η απόφαση συνεπάγεται?

10ον. Ας θεωρηθεί η σημερινή μου αναφορά , ως καταγγελία ως ένα καλοστημένο άοπλο και αναίμακτο (αυτό <παίζεται>) πραξικόπημα , με ευθύνη του πολιτικού κόσμου , των ηγεσιών όλων των εξουσιών , στρατού , δικαιοσύνης, δημοσιογράφων αλλά σε άγνοια του λαού σε ποσοστό 95% .

11ον. Ενώ όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν 600 δις του Αρτέμη Σώρρα , ότι τα διακαιώματά μας στην Παγκόσμια Τράπεζα είναι τρις , κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι συμπεράσματα να βγάλω ?? Η Ελλάδα πρέπει να σβήσει από τον χάρτη . Η Ελλάδα πρέπει να εποικισθεί , από τις φυλές του Αβραάμ και τους απογόνους της Αγάρ .!!

12ον . Πάρτε το απόφαση , η Ελλάδα κατοικείται χιλιάδες χρόνια από Έλληνες , οι οποίοι ανιοδιοτελώς σκόρπισαν απλόχερα την γνώση , ως κύρια αποστολή τους ! (και δεν θα με κάνετε στα γηρατειά μου , να κλαίω σαν μωρό παιδί για την κατάντια μας ) Panagiotis Kourevessis

Αφήστε μια απάντηση