Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος α’ απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7-6-2015

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ο σφετερισμός του πλούτου των ΕΛΛΗΝΩΝ από το 1500-2015) (βίντεο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ

-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έγγραφα και στοιχεία για το τι πραγματικά έχει συμβεί με την Ελλάδα, για το ελληνικό χρέος και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Δεν είμαστε πολιτικοί, δεν αντιπροσωπεύουμε κάποιο κόμμα ή κάποια πολιτική κίνηση. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και αυτό είναι πολύ σημαντικό και αυτό θέλουμε να σας αναπτύξουμε. Δεν πληρωνόμαστε από κανέναν, γιατί άμα πληρωνόμασταν, τότε θα μας εξαγόραζαν, άρα θα παίζαμε το δικό τους παιχνίδι. Με δικά μας έξοδα λοιπόν ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και κάνουμε ενημερώσεις για αυτά τα θέματα.

-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ – ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ξεκίνησα να σας μιλήσω για την Κυριαρχία και το Καταπίστευμα.

«Καταπίστευμα είναι ο,τιδήποτε μας έρχεται με κληρονομούμενη σχέση για  ασφαλή χρήση και φύλαξη» δηλαδή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο μας έρχεται ως Καταπίστευμα, αλλά να το χρησιμοποιήσουμε ασφαλώς και έχουμε υποχρέωση να το παραδόσουμε ακέραιο στους επόμενους. Δεν μπορούμε δηλαδή, ούτε να το χαλάσουμε, ούτε να το γκρεμίσουμε, ούτε να το ελαττώσουμε. Καταπίστευμα, όσον αφορά την Εθνική περιουσία είναι το κάθετι που έχει να κάνει με οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, δηλαδή η γη των προγόνων μας, το υπέδαφος, ο εναέριος χώρος, η θάλασσα, ο υποθαλάσσιος χώρος και ο,τιδήποτε εμπεριέχεται σε αυτόν, καθώς οποιοδήποτε εθνικό περιουσιακό στοιχείο σε πολύτιμα μέταλλα, σε χρυσό, σε ασήμι και άλλα, τα οποία έρχονται κληρονομούμενα σε εμάς, ως Καταπίστευμα, από τους προγόνους μας.

Αν ξεκινήσουμε από το ίδιο το έδαφος της πατρίδας μας, που μας έρχεται με ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ. Είμαστε υποχρεωμένοι να το διαφυλάξουμε ακέραιο και να το παραδώσουμε ακέραιο στις επόμενες γενιές.

Αυτό ως Κυριαρχία έρχεται σε κάθε Αυτόχθονα, Έλληνα Ιθαγενή. Αυτόχθονας Ιθαγενής είναι ο εξ’αίματος συνεχιστής των προγόνων που έζησαν χιλιάδες χρόνια σε αυτόν τον τόπο. Εδώ είναι η Πατρογονική εστία των Ελλήνων από πάντα! Δεν είναι φερτοί σε αυτό το μέρος, αλλά ήταν εδώ πάντα και εδώ ξεκίνησαν. Άρα, ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ Της ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ. Για αυτό λέμε την νομική φράση «Κυριαρχία».

Αυτή η υποχρέωση την αποκτούμε από την ώρα που γεννιόμαστε και δεν έχουμε το δικαίωμα, ούτε να παραιτηθούμε της Κυριαρχίας, ούτε να την απεμπολήσουμε. Γεννιόμαστε με αυτήν την υποχρέωση της Κυριαρχίας μέχρι να φύγουμε από αυτή την ζωή και δεν μπορούμε να παραιτηθούμε.

Τελευταία, ακούσατε με τα μνημόνια που έκαναν οι διαχειριστές μας ότι παραιτήθηκαν της Εθνικής Κυριαρχίας, υπέρ των δανειστών μας. Αφού εμείς δεν μπορούμε, με ποιο δικαίωμα ο διαχειριστής- κυβέρνηση έρχεται και παραιτείται για τον εαυτό μας; Μήπως μας έχουν κοροϊδέψει και δεν το έχουμε καταλάβει.

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ;

Θα σας πω κι ένα πράγμα: η υποχρέωση της Κυριαρχίας μας δημιουργεί μια σειρά υποχρεώσεων.

Το πρώτο πράγμα είναι ότι κάθε τι που αποτελεί εθνικό περιουσιακό στοιχείο, η ίδια η πατρίδα μας που έρχεται στα χέρια μας ως κύριο περιουσιακό στοιχείο, είμαστε υποχρεωμένοι να το διαφυλάξουμε στο ακέραιο.

Για αυτό τον λόγο χρειάζεται να συμβάλλουμε με χρήματα –τους φόρους δηλαδή, για να συντηρηθεί η Εθνική περιουσία «Πατρίδα». Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πληρώνουμε φόρους και είναι το μοναδικό πράγμα που αν δεν πληρώσουμε, μας πάνε φυλακή. Μπορεί να χρωστάμε στην τράπεζα και να μας παίρνει το σπίτι ή το οικόπεδο, αλλά δεν σε πάει φυλακή για το χρέος. Αντίθετα, αν χρωστάς στην εφορία μας κλείνουν στην φυλακή, γιατί έρχεται η υποχρέωση της Κυριαρχίας που πρέπει υποχρεωτικά να συμβάλλουμε για να συντηρηθεί η πατρίδα ως Εθνικό Περιουσιακό Στοιχείο, οπότε πρέπει να συμβάλλουμε στα έξοδα της για να την παραδόσουμε στο ακέραιο στους επόμενους.ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ!

Γιατί εμείς οι άντρες έχουμε την υποχρέωση να πάμε στο στρατό και αν δεν πάμε μας κηρύσσουν ανυπότακτους και μας κλείνουν φυλακή; Κι αν σε καιρό πολέμου, σηκωθούμε και φύγουμε, κηρυσσόμαστε λιποτάκτες και σε θάνατο; Από πού προέρχεται η ανάγκη της ποινής του θανάτου, αν λιποτακτήσεις σε καιρό του πολέμου και αν είσαι ανυπότακτος εν καιρώ ειρήνης; Από την υποχρέωση της Κυριαρχίας που δεν μπορείς να παραιτηθείς, γιατί αλλιώς θα παραιτούμασταν όλοι και εμείς οι άντρες δεν θα πηγαίναμε στρατιώτες, έχουμε την υποχρέωση να φυλάξουμε την πατρίδα.

Αυτές είναι αληθινές πραγματικότητες που όσο υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη γη, δεν μπορούν να αλλάξουν. Είναι έτσι είναι το Ελληνικό και το Παγκόσμιο δίκαιο πάνω στον πλανήτη γη και δεν μπορεί να αλλάξει. Έρχεται και ακολουθεί ως υποχρέωση τον κάθε συνεχιστή εξ’αίματος του Έθνους.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Το Έθνος έχει την Κυριαρχία και το Έθνος έχει την Εθνική περιουσία. Το έθνος έχει την ισχύ και αυτό δημιουργεί κράτος. Το Έθνος είναι που έχει την δύναμη, είναι δηλαδή ο κραταιός. Αυτά μας τα έκρυψαν παντελώς και δεν μας τα έμαθαν στα σχολεία, γιατί αν μας τα είχαν μάθει και μπορούσαμε να τα καταλάβουμε, δεν θα μπορούσαν να μας πιάσουν κορόιδα.

354 π.χ.χ. ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Προηγουμένως, σας έλεγα για την αποδεδειγμένη νομική κατάσταση ότι το 354 π.χ.χ. όλη η Ευρώπη είναι ξεκάθαρα των Ελλήνων.

Έχουν μαζευτεί οι Έλληνες στην Κόρινθο και κάνουν Εθνοσυνέλευση και εκλέγουν –γιατί ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ!

Οι βασιλείς στην Ελλάδα δεν ήταν πολιτική αρχή όπως την μάθαμε τα τελευταία 200 χρόνια στην Ευρώπη. Ο Βασιλιάς ήταν στην κυριολεξία ο θεματοφύλακας των κυριαρχικών δικαιωμάτων των ιθαγενών. Ήταν το σημείο αναφοράς των Ιθαγενών και ό,τι εντολή του έδινε ο λαός, ο βασιλιάς ήταν αναγκασμένος να την εκτελέσει.

Πάντα οι βασιλείς στην αρχαία Ελλάδα ήταν με εκλογές. Δεν υπήρχε κληρονομική σχέση από πατέρα σε παιδί. Ήταν πάντα εκλεγμένοι γιατί το Έθνος διαλέγει την βάση του που το εκπροσωπεί στα κυριαρχικά του δικαιώματα.

Το 354 π.χ. εκλέγουν στην Κόρινθο τον βασιλιά της Ελλάδος και της Ευρώπης, τον Φίλιππο της Μακεδονίας. Ο Φίλιππος δηλαδή έγινε βασιλιάς της Ελλάδος κι όλης της Ευρώπης. Για να εκλέξεις βασιλιά στην Ευρώπη, σημαίνει ότι έχεις τα Κυριαρχικά δικαιώματα. Αν δεν έχεις τα Κυριαρχικά δικαιώματα  της Ευρώπης, πώς μπορείς να εκλέξεις βασιλιά για μια άλλη χώρα; Εμείς δεν πάμε να εκλέξουμε βασιλιά στην Ιαπωνία. Αυτό το κάνουν οι Ιάπωνες Ιθαγενείς. Αυτό για να καταλάβουμε το νομικό κομμάτι.

Αφού οι Έλληνες έχουν την κυριαρχία και το παγκόσμιο δίκαιο και εθνικό δίκαιο από τα πανάρχαια χρόνια είναι έτσι φτιαγμένο που δεν μπορεί να παραιτηθεί της κυριαρχίας, πώς γίνεται ξαφνικά να εμφανιστούν άλλοι λαοί στην Ευρώπη κι ενώ το έδαφος είναι στην κυριαρχία των Ελλήνων, να μπορούν να ιδρύσουν κυρίαρχο κράτος;  ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Όποιος σας λέει ότι υπάρχει, λέει ψέμματα. Άς μας φέρει το καταστατικό του κράτους. Κάθε κράτος, όπως και κάθε εταιρεία έχει ένα καταστατικό. Αυτό το καταστατικό τα λέει όλα: πώς ιδρύθηκε, πώς βρήκε τον χώρο. Μόλις πάμε στο «πού βρήκε τον χώρο», αναρωτιόμαστε πού βρήκε την Κυριαρχία;

ΌΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1066 μ.χ.χ.

Όλα τα κράτη της Ευρώπης θα δείτε ότι είναι δηλωμένα μετά το 1066. Έχει προηγηθεί το σχίσμα Ανατολικής και Δυτικής Εκκλησίας και ο Πάπας τους δίνει τα δικαιώματα της χρήσης της γης. Άρα, πηγαίνει μια φατρία που λέει ότι θέλει να ιδρύσει κράτος, τους δίνει ο Πάπας το χαρτί και τους λέει: «θέλω να μου δίνετε τόσα και σας παραχωρώ την χρήση αυτής της περιοχής» ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Για αυτό λέω ότι δεν υπάρχει κυρίαρχο κράτος εκτός από την Ελλάδα. Και είναι τόσο απλό νομικά, όσο το εξηγώ! Ας έρθουν δέκα καθηγητές πολιτικού δικαίου να μου πουν ότι λέω ψέμματα και να μου το αποδείξουν!

Αφού όλα τα κράτη της Ευρώπης, δεν είναι κυρίαρχα και είναι ιδιωτικές εταιρείες και τους παραχωρεί χρήση γης ο Πάπας, αυτό σημαίνει ότι εξαρτώνται από τον Πάπα και κάνουν ό,τι τους πει ο Πάπας.

ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ταυτόχρονα, το ιερατείο, η παπική Εκκλησία και η Ανατολική Ορθόδοξη σε συνδυασμό με το ραβινικό ιερατείο των Ιουδαίων αρχίζουν και στήνουν τα τραπεζικά συστήματα μέσα από τους ναούς. Τα τραπεζικά συστήματα αυτά ολοκληρώθηκαν, όπως τα ήθελαν μέχρι το 1650. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, αυτό που μας συμβαίνει σήμερα, έχει ξεκινήσει από το 1650. Γιατί;

Οι Έλληνες έχουν την κυριαρχία της Ελλάδος και της Ευρώπης. Έχουν την Κυριαρχία του εδάφους, του υπεδάφους, του εναέριου του θαλάσσιου και του υποθαλάσσιου χώρου, αλλά έχουν και τεράστιες ποσότητες χρυσού που έρχονται πριν από τα χρόνια της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Όταν λέω τεράστιες ποσότητες χρυσού, μιλάμε για εκατομμύρια τόνους χρυσού, όσο και να σας φαίνεται απίστευτο. Ό,τι έχει γίνει εναντίον του Ελληνισμού κι όλα τα εγκλήματα που έχουν γίνει εναντίον μας 2.000 χρόνια, είναι για να σφετεριστούν και να βάλουν στο χέρι όλον τον πλούτο των Ελλήνων. Το αποτέλεσμα είναι ότι το κατάφεραν!

Μετά το 1650 κι έχουν στηθεί τα κράτη της Ευρώπης και έχουν στήσει και το τραπεζικό σύστημα σχεδόν έτσι όπως το ξέρουμε σήμερα. Έχουν ιδρύσει και κάποια ταμεία. Αυτά τα ταμεία είναι ταμεία για την διαχείριση του πλούτου των λαών. Ένας λαός όμως κι ένα Έθνος έχει πλούτο και τεράστιο πλούτο σε χρυσό.

Αυτός όμως ο πλούτος δεν υπάρχει σε νομίσματα. Είναι σε αποθετήρια, δηλαδή τον έχουν αποθέσει σε αποθετήρια, τα οποία είναι είτε παλιά ορυχεία μέσα στα έγκατα της γης, είτε σε ναυάγια μέσα στην θάλασσα, είτε διάφορες άλλες κρύπτες. Εκατομμύρια τόνοι χρυσού, μοιρασμένος σε πολλές κρύπτες. Αυτός ο χρυσός δεν μπορεί να βγει από τα αποθετήρια. Αυτό το τραπεζικό σύστημα που έστησαν τα ιερατεία, ήταν από την μια μεριά, για την εκμετάλλευση των ανθρώπων, αλλά κι από την άλλη για να βάλουν στο χέρι τον χρυσό των Ελλήνων, που όμως δεν μπορούσαν. Τι έκαναν λοιπόν;

Γύρω στο 1720-1740 έκαναν το εξής απλό μεν για να το καταλάβεις, αλλά πολύ φοβερή πατέντα.  Καταρχήν, έπεισαν όλο τον κόσμο ότι μόνο οι τράπεζες μπορούν να εκδίδουν το χρήμα τότε κι αυτό έγινε και με την άδεια των βασιλέων-αυτοκρατόρων, όπως έγινε και στην Ελλάδα, επί Όθωνα που φτιάχτηκε η Εθνική τράπεζα από εβραίους τραπεζίτες τους Ρόθτσιλντ και τους έδωσε το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος. Έτσι έχει δικαίωμα η Εθνική, τυπώνοντας χαρτιά, να τα δανείζει στο επίσημο κράτος τότε που το εκπροσωπεί ο Βασιλιάς. Δηλαδή, ο βασιλιάς δανείζεται από την Εθνική για το τότε κράτος και του έδινε χρήμα, αλλά κατευθείαν έτρεχε ο τόκος! Πριν προλάβει να τα ακουμπήσει, έχει τόκους! Άρα, δεν ξεχρεώνεις ποτέ και κάποιος σε εκμεταλλεύεται.

Αφού έστησαν λοιπόν το τραπεζικό σύστημα έτσι όπως το ήθελαν, πάλι δεν μπορούσαν να πάρουν τον χρυσό των Ελλήνων, γιατί είχαν κι ένα ακόμα θέμα πολύ σοβαρό.

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και τώρα θα δείτε και πόσο αίμα έχουμε χύσει για τους τραπεζίτες τα τελευταία 200 χρόνια. Οι Έλληνες ήταν διάσπαρτοι σε όλο τον πλανήτη και δεν είχαν κρατική-νομική οντότητα για εκπροσώπηση. Δεν είχαν νομικά θεσμό να τους εκπροσωπεί για να υπογράψει ότι τα δίνει σε κάποιον για να τα εκμεταλλευτεί. Οπότε έψαχναν να βρουν τον τρόπο, τι θα κάνουν με τους Έλληνες και πώς θα τους μαντρώσουν για να τους πάρουν τον πλούτο. Βρήκαν την πιο ωραία πατέντα!

Το 1771 κάνουν την επίσημη ανακήρυξη του μυστικού τάγματος των πεφωτισμένων, ή ιλλουμινάτι, ή αρχιμασόνων της Ευρώπης, στην Γερμανία. Έχουμε τρεις μεγάλεις δυνάμεις τους Ρώσους, τους Άγγλους και τους Γάλλους, αλλά η ανακήρυξη του τάγματος γίνεται στην Γερμανία. Τώρα, ψάχνουν να βρουν τον τρόπο, πώς θα βάλουν τους Έλληνες να κάνουν θεσμό. Αποφασίζουν να βοηθήσουν τους Έλληνες στην Ελλάδα γεωγραφικά και δη, στην Πελοπόννησο που ήταν οι πιο ατίθασοι και οι πιο επαναστάτες, να κάνουν επανάσταση εναντίον του σουλτάνου, να τους βοηθήσουν χρηματικά για τα όπλα για να επαναστήσουν οι Έλληνες και να καταφέρουν να φτιάξουν ένα μικρό κρατίδιο-κρατική οντότητα και να τους πάρουν τον θεσμό. Οπότε, αν τους πάρουν το θεσμό, θα υπογράψει ο θεσμός που θα είναι δικός τους και θα τους δώσει για πάντα την διαχείριση. Για να καταλάβετε τι τραβάμε μέχρι σήμερα! Δεν είναι τωρινή η κατάσταση, αλλά πολύ πίσω, πριν από το 1771.

Αφού ξεκίνησαν αυτό το σχέδιο, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις της επανάστασης στην Ελλάδα. Το 1821 εδώ, στα Καλάβρυτα, έχετε την Αγία Λαύρα και υπάρχει κι η ιστορία ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός κήρυξε την επανάσταση. Εγώ δεν θα πω αν την κήρυξε ή όχι κι αν το έκανε καλά! Με τι πολέμησαν οι Έλληνες τότε; Με καριοφίλια δεν πολέμησαν; Μήπως ξέρει κανένας να μας πει τι είναι το καριοφίλι; Είναι μπροστά στα μάτια μας όλα, αλλά δεν θέλουμε να τα ψάξουμε και να τα δούμε! Είναι ιταλικής κατασκευής και το εργαστάσιο είναι κάριοτ και φίλι και με τα δεδομένα της εποχής εκείνης, τα πρώτα πυροβόλα είναι σήμερα σε αντιστοιχία σαν να παίρνεις μια καραμπίνα του στρατού 150.000 ευρώ. Τέτοια αξία σε αντιστοιχία με την σημερινή είχε τότε το καριοφίλι. Αντιλαμβάνεστε για πόσα λεφτά μιλάμε; Τότε, δεν έβγαζαν πολλοί όπλα στον πλανήτη. Δεν ήταν όπως σήμερα. Με τόση μεγάλη αξία που είχε το όπλο για την εποχή του, ποιος έβαλε τα χρήματα; Τα περισσότερα χρήματα τα έβαλαν οι παπικοί και οι μασόνοι της Ευρώπης. Έτσι βοηθήθηκε η ελληνική επανάσταση και φτάσαμε να δημιουργήσουμε μέσω της επανάστασης το Ελληνικό Κυρίαρχο κράτος.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;

Δεν σας μιλάω επαναστατικά, αλλά νομικά. Κάθε φράση μου έχει νομική βαρύτητα. Στήνουν αυτό το νεοελληνικό κυρίαρχο κράτος, αλλά ενώ πάνε να το στήσουν, κάνουν την 1η και 2η Εθνοσυνέλευση στην Τροιζήνα, το στήνουν με Εθνοσυνέλευση. Γιατί χρειάστηκε να κάνουν Εθνοσυνέλευση; Γιατί έπρεπε το ίδιο το Έθνος να έρθει να αποφασίσει να ασκήσει κάθετη εξουσία, Κυριαρχία επί των Κυριαρχικών του δικαιωμάτων, γιατί οι ίδιοι οι Έλληνες είναι μόνο Κυρίαρχοι του χώρου και των πάντων.

Οπότε οι ίδιοι μαζεύτηκαν να κάνουν την Εθνοσυνέλευση και την 1η και την 2η και τις άλλες δύο που έγιναν επί Καποδίστρια! Η επόμενη ήταν παρωδία και παραδόθηκε η Ελλάδα στους Βαυαρούς. Αφού λοιπόν μαζεύτηκαν κι έκαναν τις Εθνοσυνελεύσεις και έκαναν το Κυρίαρχο κράτος, κόντευαν να το χάσουν πάλι. Για να δείτε τι στημένη απάτη είναι η ιστορία. Αυτό το ζήσαμε και ήταν χθες κι έχουμε χύσει τόσο αίμα και πληρώσει, αλλά δεν θέλουμε να το καταλάβουμε!

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ…

Το 1826 έγινε αυτή η περίφημη ναυμαχία στο Ναυαρίνο! Ποιος την έκανε την ναυμαχία; Είναι ο τουρκο-αιγυπτιακός στόλος μέσα στο λιμάνι του Ναυαρίνου, μέσα από την Σφακτηρία 85 ολοκαίνουρια καράβια του σουλτάνου και έρχονται απέξω ταυτόχρονα –χωρίς να υπάρχει ρεύμα, επικοινωνίες, τίποτα τότε- μέσα στο λιμάνι του Ναυαρίνου οι τρεις στόλοι των τριών μεγάλων δυνάμεων της εποχής εκείνης, ο αγγλικός, ο γαλλικός κι ο ρωσικός. Μα πόσο σύμπτωση μπορεί να είναι αυτό, αν δεν είναι προγραμματισμένο μήνες πριν, την στιγμή που δεν υπάρχει ηλεκτρικό, άρα, τίποτα για επικοινωνία; Υπήρχαν τότε μόνο ταχυδρομικά περιστέρια και οι άμαξες! Άρα, είναι όλο στημένο! Οι τρεις μεγάλες δυνάμεις που δεν είχαν καμία εμπόλεμη κατάσταση με το σουλτάνο, συμφώνησαν να βυθίσουν τα καράβια του σουλτάνου για να βοηθήσουν την επανάσταση, γιατί είχε έρθει ο Ιμπραήμ και ο στόλος και πάει να τελειώσει το νεοσύστατο ελληνικό κράτος και τους χαλάει το σχέδιο! Τους χαλάει το σχέδιο, αν ξαναγίνει μουσουλμανική επαρχία η Ελλάδα! Και επεμβαίνουν οι στόλοι των τριών δυνάμεων της τότε εποχής κι ενώ οι τούρκοι τους βλέπουν, δεν είναι όμως σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους κι έτσι δεν τους δίνουν σημασία. Μέσα όμως στο λιμάνι, τα καράβια είναι το ένα δίπλα στο άλλο, άρα τα κανόνια τους κοιτούν το ένα, το άλλο. Έτσι τα βυθίζουν μέσα στο λιμάνι! Οι στόλοι είχαν συγκεκριμένη εντολή να βυθίσουν το τουρκο-αιγυπτιακό στόλο, αν και δεν ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση, για να βοηθήσουν τους Έλληνες να μην πάρουν οι τούρκοι ξανά το νεοσύστατο κράτος που είχαν στήσει!

Ήταν στημένο το παιχνίδι! Δεν θέλουν να τους το πάρουν οι τούρκοι ξανά, γιατί ήθελαν να υπάρχει Ελληνικό κράτος, που δεν υπάρχει σήμερα από το 1832, για να βάλουν τον επικεφαλή του κράτους να υπογράψει να παραχωρήσει στα τραπεζικά συστήματα που έχουν στήσει όλα τα ελληνικά αποθέματα.

Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ… Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

Κι αφού έχει γίνει αυτό το 1826, στην συνέχεια, οι Έλληνες έχουν φέρει τον Καποδίστρια. Αυτός κάνει το πιο καταπληκτικό πράγμα. Συνεχίζει τις Εθνοσυνελεύσεις και στήνει την πρώτη κρατική τράπεζα στο πλανήτη. Τότε, δεν υπήρχε κρατική τράπεζα στον πλανήτη. Είναι όλες ιδιωτικές από το 1750-1780. Το 1800 είναι ιδιωτικές όλες εντελώς.

Ο Καποδίστριας στήνει την πρώτη κρατική τράπεζα στον πλανήτη, την Εθνική Χρηματιστική Ελλάδος και εκδίδει το Ελληνικό νόμισμα τον Φοίνικα. Πώς το πετυχαίνει αυτό; το 1750-1756 οι Έλληνες της διασποράς είχαν μαζέψει τεράστιες ποσότητες χρυσού, ξέχωρα από τον άλλον χρυσό που υπήρχε-και δημιουργούν δύο λογαριασμούς στην Ρωσία υπό τον Τσάρο, δηλαδή τον βάζουν θεματοφύλακα, γιατί δεν υπάρχει ελληνικό κράτος και Έλληνας θεματοφύλακας. Για να γίνεις τσάρος όμως πρέπει να είσαι Έλληνας. Αυτό σχετίζεται με τα Κληρονομικά δικαιώματα που έρχονται στο Ελληνικό αίμα μόνο. Έτσι οι Έλληνες της διασποράς με το χρυσό που μαζεύουν μεταξύ τους φτιάχνουν δύο λογαριασμούς καταπιστεύματος, δηλαδή κληρονομικού δικαίου στο Ελληνικό Έθνος, υπό τον τσάρο στην Ρωσία και με θεματοφύλακα τον Τσάρο.

Ο Καποδίστριας που έχει κάνει υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας και γνωρίζει αυτά τα πράγματα και τότε τα γνώριζαν πάρα πολλοί , σε αντίθεση με σήμερα που τα έχουν κρύψει,. παίρνει από τον Τσάρο 200.000 χρυσά νομίσματα που είναι οι αποδόσεις, οι τόκοι του ενός λογαριασμού Δεν παίρνει τα χρήματα του λογαριασμού σε χρυσό, αλλά μόνο αυτά που είναι τα παράγωγα του ενός λογαριασμού. Αυτό γίνεται το 1828-1829, άρα έχει χρυσό  σε αξία για να βγάλει το νόμισμα, στήνοντας την Εθνική Χρηματιστική. Αφού το νόμισμα λοιπόν ήταν έναντι χρυσού, ήταν το πιο σταθερό νόμισμα.

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ –Η 4η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΠΑΡΩΔΙΑ

Στην συνέχεια όμως, το 1831 σκοτώνουν τον Καποδίστρια. Πριν όμως από αυτό, είχε προηγηθεί η Συνθήκη του Λονδίνου που κανένας δεν σας έχει πει ποτέ τίποτα.

Υπάρχει λοιπόν μια συνθήκη που αφορά τα παγκόσμια ταμεία και ισχύει μέχρι σήμερα. Δεν κυκλοφορά στο ίντερνετ. Η συνθήκη του Λονδίνου του 1831 δεν είναι γραμμένη πουθενά, γιατί δεν πρέπει να φανεί, γιατί αν φανερωθεί όλος ο πλανήτης θα τους έπαιρνε με τις σφαίρες κι όχι μόνο οι Έλληνες. Αυτή η συνθήκη όμως είναι η αιτία που σκοτώνουν τον Καποδίστρια και στην συνέχεια του κλείνουν την τράπεζα και γίνεται μια Εθνοσυνέλευση-παρωδία, όπου δέχονται τάχα μου να σταματήσουν οι Έλληνες να ασκούν την κυριαρχία τους στο κράτος τους και να φέρουν έναν Βαυαρό βασιλιά Γερμανό, ο οποίος είναι και ανήλικος με εβραίο επίτροπο δίπλα του. Λες και χαθήκαν όλοι οι άλλοι! Έτσι έρχεται η βασιλεία στην Ελλάδα κι ο Όθωνας. Κάνουν μια προσπάθεια και διαλύουν την αμιγώς Ελληνική τράπεζα του Καποδίστρια και αφήσαμε να μας πείσουν τόσα χρόνια, από τα σχολεία μέχρι τα ιερατεία και οι παπάδες ότι πολύ καλά έκαναν και σκότωσαν τον Καποδίστρια και παραιτήθηκαν οι Έλληνες από την κυριαρχία τους και των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων και της άσκησης της εξουσίας επί των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων, δηλαδή να αποφασίζουν αυτοί και να φέρουν ένα μούλικο από την Ευρώπη για να τους κάνει κουμάντο και να αποφασίζει αν θα τους σκοτώσει, αν θα τους φορολογήσει, ή αν τους πουλήσει ελέω Θεού! Θυμηθείτε το αυτό! ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1834 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.. δηλαδή, κάνει ό,τι θέλει και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ζώα!

Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ! Άρα, η Εθνοσυνέλευση- παρωδία που γίνεται και συμφωνούν να φέρουν τον Όθωνα δεν έγινε με την νόμιμη διαδικασία της Εθνοσυνέλευσης.

ΤΟ ΦΕΚ 5 ΤΟΥ 1844 – ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

Θα σας παρακαλούσα και θα σας προκαλούσα να δείτε όλοι το ΦΕΚ 5 του 1844. Αυτό το ΦΕΚ τα λέει όλα, γιατί λέει για τους εθνο-αντιπροσώπους ψευδο-έλληνες, κρυφο-εβραίους που παρουσιάστηκαν και συμφωνήσαν αλλά χωρίς να λένε ποιοι είναι, να δώσουν τα προνόμια μέχρι και στην εκκλησία. Εκεί θα καταλάβετε την δύναμη της Αξίας της Ανατολής, γιατί πρέπει να πούμε τι έγινε κάποια χρόνια πίσω για να κατανοήσετε το θέμα της Τράπεζας Ανατολής.

Το 1831 σκοτώνουν τον Καποδίστρια, το 1834 έφεραν τον Όθωνα και το 1836 κάνουν προσπάθειες να ανοίξουν την Εθνική τράπεζα με τους Εβραίους τραπεζίτες του Ρόθτσιλντ. Κλείνουν την Εθνική Χρηματιστική του Καποδίστρια, την πραγματική Ελληνική τράπεζα των Ελλήνων, του Έθνους. Δεν τους βγαίνει και το επιχειρούν πάλι το 1840 και το ολοκληρώνουν το 1841. Το 1841 ιδρύεται η Εθνική τράπεζα, η οποία όμως ιδρύεται από Εβραίους στην Ελλάδα, έχουν το πλειοψηφικό πακέτο και δίνουν το 20% στο Ελληνικό κράτος τυπικά, γιατί το ξαναπαίρνουν μετά από 10 χρόνια, από τους τόκους που του χρεώνουν! Αυτά τα λέει η ίδια η Εθνική. Δεν τα λέω εγώ! Διαβάστε το ημερόλογιο που έχει εκδόσει και θα τα βρείτε. Τους δίνει το δικαίωμα ο Όθωνας να εκδίδουν την δραχμή. Κλείνουν δηλαδή την πραγματική ελληνική τράπεζα του Καποδίστρια που εκδίδει τον Φοίνικα και τον καταργούν. Στήνεται η Εθνική και ο Όθωνας τους δίνει το δικαίωμα να εκδίδουν την δραχμή, δηλαδή άλλο νόμισμα με άλλο όνομα. Έχει σημασία! Την Εθνική όμως την στήνουν το 1841 εβραίοι τραπεζίτες από την Ευρώπη. Είναι ο ίδιος κύκλος που έχει χρηματοδοτήσει την επανάσταση πριν. Η έδρα των Ρόθτσιλντ είναι η Γερμανία.

Προσέξτε, γιατί υπάρχει κάτι που δεν το έχετε παρατηρήσει και δεν το έχετε αναλύσει. Τα τρία κόμματα που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα τότε, ήταν το φιλορωσικό, το φιλογαλλικό και το φιλοαγγλικό. Γιατί δεν έφερναν κάποιον ρώσο, γάλλο, ή άγγλο βασιλιά, αλλά φέρνουν Γερμανό; Είναι μόλις κάνεις την σωστή ερώτηση, πώς δημιουργείται αμέσως η απορία; Μήπως είναι ο οίκος που έχει όλα τα κλεμμένα δικαιώματα από τους Έλληνες και έχει γίνει βασιλικός οίκος σε όλα τα κράτη της Ευρώπης; Γιατί και το 1066 που γίνεται το βασίλειο της Αγγλίας, οι Γερμανοί είναι οι βασιλείς. Για να δείτε τι δούλεμα έχουν φάει οι λαοί!

Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

Εν κατακλείδι λοιπόν, το 1841 που ιδρύεται η Εθνική Τράπεζα και την ιδρύουν Εβραίοι τραπεζίτες από την Γερμανία κι όχι γενικά και αόριστα από την Ευρώπη, ποιον βάζουν  μονίμως αντιπρόσωπο της Εθνικής τράπεζας που εκδίδει το χρήμα και δανείζει το βασίλειο της Ελλάδος και με δικαιώματα εκτελεστικού αντιπροέδρου, δηλαδή ασκεί διοίκηση-εξουσία; Τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Αυτό το λέει επίσημα το καταστατικό και όλοι είναι Αρχιεπίσκοποι! Τελευταία βάζουν και δεσπότη μετά τους ζησιμαίους.

Ποια είναι η σχέση της ελληνικής εκκλησίας με τους εβραίους τραπεζίτες και από πού και ως που ο εβραίος τραπεζίτης που στήνει την Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και είναι δικό του το μαγαζί βάζει μονίμως αντιπρόεδρο με εκτελεστικά δικαιώματα δηλαδή να κάνει άσκηση εξουσίας εκτελεστικού αντιπροέδρου τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο Αθηνών; Πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι είναι δικός του για να τον βάζει. Άρα, ποιος είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ανατολικής ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος ή εκκλησίας του Βασιλείου της Ελλάδος όπως την αποκαλεί το ΦΕΚ 5 του 1844;….

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΙΝΑΜΕ…ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΤΟ «ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Το 1844, τρία χρόνια μετά την ίδρυση της Εθνικής Τράπεζας το 1841  που βάζει τον εκάστοτε Αρχιεπίσκοπο Αθηνών να ασκεί εξουσία, βγαίνει μια διαταγή του βασιλιά που την περνάει σε ΦΕΚ που λέει η Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία λειτουργεί ως Αυτοκέφαλος. Προσέξτε είναι νομικοί όροι και ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΣ σημαίνει ότι κάνει ό,τι θέλει, μόνη της. Διοικείται υπό Ιεράς Συνόδου και αυτό έχει σημασία, γιατί εδώ θα δεις 700 δις δωρεά να την επιστρέφει πίσω η Ιερά Σύνοδος  της Αυτοκεφάλου Ελληνικής ορθοδόξου Εκκλησίας! Το ΦΕΚ την ονομάζει «Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία του Βασιλείου της Ελλάδος». Όχι «των Ελλήνων» και αυτό είναι σημαντικό! Ό,τι ακούτε είναι νομικοί όροι! Δεν είναι των Ελλήνων, αλλά του Βασιλείου της Ελλάδος, που δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Ξέρετε ποια είναι η σχέση των Αυτοχθόνων Κυρίαρχων Ελλήνων με το Βασίλειο της Ελλάδος; Τους έχουν βάλει απλά υπηκόους. Δεν είναι κυρίαρχοι και μέτοχοι μέσα στο κράτος. Δηλαδή, ουσιαστικά έχει δημιοργηθεί ένα ιδιωτικό κράτος το «Βασίλειο της Ελλάδος».

Δίνεται το Αυτοκέφαλο στην Εκκλησία της Ελλάδος από τον ελέω θεού βασιλέα από τους Γερμανούς και πρόεδρος της Εθνικής τράπεζας που ιδρύεται τότε και εκδίδει το χρήμα για τους Έλληνες και το ψευδο-ελληνικό κράτος του Βασιλείου της Ελλάδος και της αναγνωρίζει ο ελέω θεού ψευδο-βασιλιάς το εξής δικαίωμα και από τότε τελείωσαν οι Έλληνες: επειδή λοιπόν είναι η μόνη κεφαλή που γνωρίζει των Κύριο ημών Ιησού Χριστό –κι αυτό το λέει ο ΦΕΚ κι όχι εγώ- δύναται μπορεί και ασκεί Κυριαρχικά δικαιώματα.

Τι σημαίνει Κυριαρχικό Δικαίωμα, νομίζω ότι θα καταλάβατε από την προηγούμενη ανάλυση. Κυριαρχία έχεις σε κάθε Εθνικό Περιουσιακό στοιχείο και την έχεις γιατί είσαι Αυτόχθων Ιθαγενής. Ενώ η εκκλησία δεν είναι Αυτόχθονες Ιθαγενείς γιατί είναι όλοι Εβραίοι αλλογενείς, για αυτό και τους εμπιστεύεται κι ο εβραίος τραπεζίτης και τους δίνει εκτελεστική εξουσία στην δική του τράπεζα, τους δίνει ο ελέω Θεού βασιλιάς με ΦΕΚ Κυριαρχικά δικαιώματα.

Αυτό σημαίνει ότι Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, Η ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!

-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Αν είναι έτσι, τότε πώς ζητούν διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους; Κι αν συμβεί αυτό, τι μέλλει γενέσθαι;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να σας πω κι εγώ ένα ανέκδοτο;

-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Γιατί τώρα μπαίνουμε στα πολύ βαθεια…

-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για αυτό είμαι κι εγώ εδώ, για να μπούμε στα βαθεια, γιατί αν ερχόμουν να σας κάνω τον πολιτικό και ότι έρχομαι για να σας σώσω, θα με κυνηγούσατε! Εγώ θα σας αποκαλύψω αλήθειες, τις οποίες εν μέρει τις ξέρετε, αλλά δεν κάτσατε να τις εξετάσετε λίγο και να τις συνδυάσετε. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε πότε η εκκλησία παίρνει και επίσημα τα κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων.

Αυτά μαζί με τον βασιλέα του βασιλείου της Ελλάδος ολοκληρώνονται το 1844 και ο ένας ευλογεί τον άλλον. Από το 1844 και μετά, ο ελληνισμός έχει τελειώσει!

ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ…. – ΟΙ ΜΗΤΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ!

Τα παγκόσμια ταμεία που έχουν δημιουργήσει οι εβραίοι τραπεζίτες γιατί όλες οι κεντρικές τράπεζες είναι εβραϊκές κι έχουν ξεκινήσει από την Ευρώπη, εξαπλώθηκαν μέχρι την Άπω Ανατολή και μέχρι την Αμερικανική Ήπειρο έχουν σκοπό να βάλουν στο χέρι τον πλούτο των λαών. Ο μόνος λαός που έχει πλούτο είναι οι Έλληνες που έχουν τεράστια αποθέματα σε χρυσό από τα πανάρχαια χρόνια. Τα τελευταία επίσημα αποθέματα σε χρυσό είναι αυτοί οι δύο λογαριασμοί στον Τσάρο (1750-1756). Σήμερα, αυτά τα αποθέματα υπολογίζονται σε 4,5 εκατομμύρια τόνους χρυσού.

Η εκκλησία λοιπόν που έχει τα κυριαρχικά δικαιώματα μαζί με τον ψευδο-βασιλιά, υπογράφει και παραχωρεί την διαχείριση του χρυσού στα Παγκόσμια ταμεία που εκεί μαζεύεται ο πλούτος των λαών που τον κάνουν κουμάντο οι τραπεζίτες, γιατί οι λαοί είναι βλάκες και δεν μπορούν!

Έχοντας στήσει το τραπεζικό σύστημα έτσι όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα, έχουν την ευχέρεια να διαχειρίζονται κάθε μορφής πλούτου. Αφού λοιπόν τους δίνει την διαχείριση του πλούτου των Ελλήνων, ο βασιλιάς που είναι δικός τους, όπως και η εκκλησία που είναι δική τους, τον πραγματικό χρυσό δεν μπορούν να τον βγάλουν από τα αποθετήρια και τις κρύπτες.

Έτσι τα παιδιά σκαρφίστηκαν το εξής: να τον εισάγουν ως αξία στο τραπεζικό τους σύστημα ως «παράλληλο λογαριασμό».

Δηλαδή, έχω τον χρυσό εκεί στην Κρήτη, τον αφήνω εκεί, αλλά έχω τα συμβόλαια ιδιοκτησίας ότι μου έχει παραχωρήσει την χρήση και την διαχείριση, οπότε εγώ, βάσει του συμβολαίου ιδιοκτησίας, εισάγω στο παγκόσμιο ταμείο στην χρηματιστική αγορά τον τίτλο του χρυσού σε ένα παράλληλο λογαριασμό.

Είναι σαν να πας αύριο σε μια χρηματιστηριακή και να πεις: «έχω αυτό εδώ το ξενοδοχείο. Πάρτε το συμβόλαιο ιδιοκτησίας, αν και δεν το πουλάω, αλλά αν θέλετε να το κάνετε χρηματιστηριακά παράγωγα, πάρτε το!» Τότε, τον παίρνει η χρηματιστηριακή, τον εισάγει στο χρηματιστήριο και πουλάει τίτλους! Και εκδίδει καινούργιους τίτλους. Αυτό γίνεται!

Σας τονίζω την συνθήκη του Λονδίνου το 1830 γιατί αφορά τέτοια οικονομικά θέματα και για αυτό δεν την παρουσιάζουν! Σκοτώνουν τον Καποδίστρια γιατί τους χαλάει το σχέδιο, γιατί θα φέρει στην Ελλάδα τους ελληνικούς λογαριασμούς και στην συνέχεια θα αγόραζε όλον τον πλανήτη, γιατί είναι όλα των Ελλήνων. Παίρνουν λοιπόν την διαχείριση των λογαριασμών και δημιουργούνται και οι παράλληλοι λογαριασμοί του χρυσού μέσα στις τράπεζες.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 29-3-2015 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αυτό είναι το εξώδικο του 29-3-2015 έχει πάει από τον Αρτέμη τον Σώρρα από την Πάτρα στον Τσίπρα, στον Βαρουφάκη, στην εισαγγελεία του Αρείου πάγου, στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, στην Κωνσταντοπούλου, δικηγόρο και πρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου, κόρη του Κωνσταντόπουλου, στον Στουρνάρα, διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος που πριν έναν χρόνο ήταν Υπουργός Οικονομικών, στα τρία βρωμόπαιδα της ΤΡΟΙΚΑ που είναι μόνιμα στο υπουργείο των Οικονομικών στην Ελλάδα, στον Πρόεδρο της Αμερικής Ομπάμα, -έχουν ενημερωθεί όλοι επίσημα και δεν μιλάνε. Μπορεί να είναι ψέμματα όλα αυτά; Συνεχίζω, το έχει στείλει στον αρχηγό της CIA η οποία δεν είναι η κατασκοπευτική υπηρεσία της Αμερικής, αλλά η οικονομική αστυνομία του παγκόσμιου συστήματων των ταμείων, η οποία ιδρύθηκε το 1944 με το Bretton Woods.

Η Ελλάδα ήταν σκλαβωμένη στους Γερμανούς τότε και το 1943 εδώ,  στα Καλάβρυτα, σκότωσαν 400 άτομα. Το στέλνει στο Πούτιν της Ρωσίας και πάμε να δούμε τι λέει: «Κλήση για συντονισμό και εποπτεία για την λήψη κεφαλαίων από τα παράγωγα των χρημάτων –κι όχι κατευθείαν από τα ίδια τα χρήματα- του πλούτου των κληρονομικών ταμείων…» άρα, έχουμε πλούτο και εσείς οι Έλληνες δεν το ξέρετε και είσαστε καταδικασμένοι να πεθάνετε, μαζί με εμένα και τα παιδιά μου…

Α, έχουμε «κληρονομικά ταμεία» και δεν το ξέρει ο Ομπάμα κι ο Πούτιν, αλλά  χρειάζεται να τον ενημερώσει ο Σώρρας…δεν το ξέρει η Τράπεζα Ελλάδος και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αλλά θα πρέπει πάλι να τους ενημερώσει ο Σώρρας. Άντε, να μου πει ο εισαγγελέας του Άρειου Πάγου ότι δεν το ξέρει, αλλά τώρα το ξέρει, γιατί ενημερώνεται επίσημα!

Ποιών κληρονομικών ταμείων; «…της Διεθνούς εξασφάλισης…». Προσέξτε! Η αιτιολογία που έχουν βάλει τα χρήματα στις τράπεζες και παράγουν από την διαχείριση χρηματιστηριακά προϊόντα είναι για να βγάζουν οι λαοί λεφτά! Δηλαδή λένε: «Να παράγουμε εμείς χρήματα για τους λαούς για να είναι σε ευημερία». Η δικαιολογία είναι πολύ ωραία: «Το κάνω για εσάς κι όχι για μένα», λέει ο Εβραίος τραπεζίτης. «το κάνω για το καλό σας, γιατί εσείς δεν το  ξέρετε…θα τα διαχειριστώ εγώ κι όλα αυτά θα γίνουν για το καλό σας».

«…που διατηρούνται κατεχωρημένα στους ειδικούς θεσμικούς μητρικούς και παράλληλους υπερκαλυμμένους λογαριασμούς…». Φέρτε μου όλους τους οικονομολόγους της Ελλάδος για να δείτε τι απατεώνες είναι. Τα ξέρουν αυτά και δεν μιλούν καθόλου! Τα ξέρουν από τα χρηματιστηριακά προϊόντα και σας τα κρύβουν. Τα ξέρουν και μας δουλεύουν! Είναι όλοι πράκτορες και προδότες και είναι όλοι εναντίον μας, γιατί αυτά είναι τα πιο επίσημα χρήματα και για 200 χρόνια γίνονται συναλλαγές με αυτά τα χρήματα. Ξαναδιαβάστε πάλι πώς ακριβώς ονομάζονται  οι λογαριασμοί.

Αυτά τα χρήματα δεν είναι της Κυβέρνησης κι ούτε του κράτους, αλλά είναι δικά σας, των Ελλήνων, είναι του Έθνους. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να καταλάβετε! Είναι κληρονομιά μας όπως είναι η Ακρόπολη! Όπως το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, δεν είναι της εκκλησίας, αλλά των Ελλήνων Αυτοχθόνων! Όπως και η πλατεία εκεί έξω, είναι δική σας κι όχι του Δημάρχου! Είναι των αυτοχθόνων Ελλήνων όπως αυτοί οι λογαριασμοί.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

Αυτοί οι λογαριασμοί λοιπόν υπάρχουν παράλληλα ενταγμένοι στο τραπεζικό σύστημα τα τελευταία 180 χρόνια. Αυτό εδώ είναι απόσπασμα από τον ετήσιο ισολογισμό που κάνει το παγκόσμιο σύστημα ταμείων του ΟΗΕ. Είναι 130 σελίδες και είναι όλα τα κράτη του πλανήτη, 202 χώρες! Αυτός ο ισολογισμός γίνεται κάθε χρόνο και ο συγκεκριμένος είναι ο ισολογισμός του 2007. Ισολογισμό κάνουν όλες οι εταιρείες και τα ταμεία που είναι και ιδιωτικά!

Τι κάνουν λοιπόν σε αυτό τον ισολογισμό; Τα παράγωγα που έχουν δημιουργηθεί από την διαχείριση και από τις επενδυτικές χρηματιστηριακές κινήσεις που κάνουν από τους λογαριασμούς που διαχειρίζονται ενημερώνουν το κάθε έθνος-χώρα και του λένε: «Αυτοί είναι οι λογαριασμοί σου, αυτή είναι η απόδοση, τόσα πήρες!». Αυτή είναι η έννοια του ισολογισμού: Ενημερώνουν όλες τις κυβερνήσεις! Εδώ έχουν μια ημερομηνία έναρξης και αυτοί οι δέκα λογαριασμοί που βλέπετε είναι σε δέκα τράπεζες μέσα στην Ελλάδα και δεν λέω σε «ελληνικές τράπεζες» γιατί δεν υπάρχει καμία Ελληνική από αυτές! Είναι η Alpha bank, η τράπεζα Αθηνών, η τράπεζα Αττικής, η Εμπορική, το ταχυδρομικό ταμιευτήριο, η Γενική, η Εθνική τράπεζα των Ρόθτσιλντ που έχει 52 τρις δολάρια.

Όλοι οι λογαριασμοί έχουν μια ημερομηνία έναρξης που λέει: 1 Γενάρη του 1967. Τα interposit, δηλαδή ο χρόνος εκκίνησης του αποθεματικού είναι τον Γενάρη του 1967 και έχουν 4% απόδοση τον χρόνο! Ο κάθε λογαριασμός παίρνει τόκο ή ενοικιαστήριο, όπως θέλετε να το πείτε, 4% τον χρόνο. Άρα, αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν είναι κάπου και τα χρήματα είναι ενεργά, γιατί αν ήταν ανενεργά, ποιος τρελός θα σου έδινε 4%;

Αυτοί οι λογαριασμοί είναι 115 τρις τον χρόνο, με 4% απόδοση είναι 5 τρισεκατομμύρια μόνο τόκοι! Ποιος θα σου έδινε 5 τρισεκατομμύρια δολάρια γιατί εσύ έχεις πετάξει σε κάποιους λογαριασμούς κάποια χρήματα!

Ποιος δίνει αυτά τα χρήματα; Τα δίνει ο διαχειριστής που έχει πάρει το δικαίωμα διαχείρισης και να εκμεταλλεύεται τους λογαριασμούς και να βγάζει καινούργια χρηματιστηριακά προϊόντα, έναντι των λογαριασμών-εγγυήσεων και να οικονομάει και αυτός!

Δηλαδή, το σύστημα είναι τέλεια στημένο! «Θα σας δίνω 4% τον χρόνο, δεν θα πείτε στον λαό ότι έχει χρήματα. Θα τους πείσετε ότι είσαστε ψαροκώσταινα. Θα σας βάζω το 4% τον χρόνο και εγώ θα διαχειρίζομαι λογαριασμούς τρισεκατομμυρίων, οπότε αγοράζω με αυτά όλον τον πλανήτη!». Τόσο απλά είναι τα πράγματα!

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ;

Ενώ λοιπόν το ελληνικό έθνος έχει όλα αυτά τα χρήματα και κατ’επέκτασιν τα έχει και το ελληνικό κράτος! Αυτοί οι ισολογισμοί γίνονται κάθε χρόνο, και υπάρχουν τρεις εντατελμένοι από το κάθε κράτος που υπογράφουν και λαμβάνουν γνώση των ισολογισμών και των παραγώγων τους. Είναι πάντα ο Βασιλιάς ή προεδρος δημοκρατίας, ανάλογα τι έχει το κράτος. Δηλαδή, στην Αγγλία υπογράφει η Βασίλισσα, εδώ στην Ελλάδα υπογράφει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας. Υπογράφει επίσης, ο Υπουργός των Οικονομικών κι ένας πρέσβης  επί των Οικονομικών που είναι από το Υπουργείο Εξωτερικών και είναι στον ΟΗΕ. Υπογράφεται λοιπόν κάθε χρόνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μέχρι λίγο πριν ήταν ο Παπούλιας κι έκλαιγε στην παρέλαση ο ψεύτης, ο προδότης…και έλεγε: «Εγώ προδότης;…εγώ που υπογράφω τρισεκατομμύρια των Ελλήνων και τους πεθαίνω στην πείνα; Κι έχω δεχτεί τα μνημόνια;» Αυτό το ρεμάλι ο εβραίος, τους υπογράφει δέκα χρόνια αυτούς τους ισολογισμούς και δέχτηκε να μπει η Ελλάδα σε μνημόνια και να πεθάνουμε. Το 2007 Υπουργός Οικονομικών υπογράφει ο Γ. Αλογοσκούφης! Υπάρχει κι η υπογραφή του Διαμαντή Βασιλάκη και πιο κάτω είναι όλες οι υπογραφές των κρατών.

Στο τέλος, το ωραίο είναι ότι υπογράφουν όλοι οι ανώτατοι δικαστές του παγκόσμιου δικαστηρίου, επειδή αυτός ο ισολογισμός είναι παγκόσμιος. 35 δικαστές και ένα εξ αυτών είναι ο Πίκης, ο κύπριος που είναι στο Παγκόσμιο δικαστήριο. Ποιο επίσημο χαρτί από αυτό που σας δείχνουμε δεν υπάρχει. Το επικυρώνει ο ΟΗΕ και το Παγκόσμιο δικαστήριο και το υπογράφουν όλοι οι ηγέτες των χωρών του πλανήτη.

Πόσο ψέμμα μπορεί να είναι ρε παιδιά; Για να καταλάβουμε όμως πώς από την μία έχουμε τόσα λεφτά και από την άλλη δεν έχουμε να φάμε, πρέπει να πάμε μερικά χρόνια πίσω και να κάνουμε μια μικρή αναδρομή.

ΤΟ 1933 Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ… ΤΟ 1943 ΔΙΝΕΙ 3,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ….

Το 1933 με τον Βενιζέλο, η Ελλάδα πτώχευσε για 50 εκατομμύρια δολάρια μόνο, ενώ έχουμε τόσα τρισεκατομμύρια. Πριν πτωχεύσει η Ελλάδα, το 1929 είχε πτωχεύσει η Αμερική και μέχρι το 1930-31 πτωχεύει η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, Πορτογαλία, η Ιταλία και στο τέλος το 1933 πτωχεύει κι η Ελλάδα. Κι ενώ γίνεται αυτό για μόνο 50εκατομμύρια δολάρια, 9 χρόνια μετά και 1 χρόνο πριν γίνουν οι εκτελέσεις από τους Γερμανούς στα Καλάβρυτα, δηλαδή το 1942, η Ελλάδα δίνει εκείνο το περίφημο κατοχικό υποχρεωτικό δάνειο στους Γερμανούς.

Διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος που δίνει το δάνειο ξέρετε ποιος είναι; Ο θείος της εβραίας Μελίνας Μερκούρη, ο Εβραίος ο Μερκούρης. Δεν το ξέρατε αυτό; Μήπως γνωρίζετε πόσα χρήματα δώσαμε στους Γερμανούς το 1942 που ήμασταν σκλαβωμένοι από τους Γερμανούς και ήμασταν υπό γερμανική κατοχή. Οι έλληνες δεν έχουν να φάνε και πεθαίνουν από την πείνα, γίνονται τα εγκλήματα και οι εκτελέσεις των γερμανών εναντίον τους και δίνουμε το περίφημο δάνειο στους γερμανούς από υποχρέωση. Άρα, αφού είμαστε από κατάληψη, αποκλείεται να μας δάνεισε άλλους! Δεν γίνεται μια χώρα που την έχουν καταλάβει οι Γερμανοί, να της δώσει κάποιος χρήματα, για να τα δώσει στους Γερμανούς. Αναρωτιόσαστε γιατί 76 χρόνια μετά δεν σας έχει πει κανείς πόσα χρήματα δώσαμε στους Γερμανούς επίσημα; Να βγει ένας Πρωθυπουργός, ένας υπουργός Οικονομικών, ή να βγει κάποιος από τους προέδρους της Βουλής ή της Δημοκρατίας και να μας πουν επίσημα πόσο ήταν το ποσό που δώσαμε; Αν σας το πουν, θα καταλάβετε, γιατί το 1933 έχει πτωχεύσει η Ελλάδα για 50 εκατομμύρια δολάρια και δίνει το 1942 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό!

3,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1942 ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Γιάννης Καλογερόπουλος: …. 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό. Το 1942 υπό Γερμανική κατοχή η Ελλάδα έχει και δίνει 3,5 δις δολάρια σε χρυσό στους Γερμανούς. Και αυτός ο χρυσός είναι παραδομένος στην διαχείριση των παγκόσμιων τραπεζιτών που επίσημα έχουνε πόλεμο με τους Γερμανούς. Και δέχονται οι παγκόσμιοι τραπεζίτες να μετακινηθούνε 3,5 δις δολάρια σε χρυσό το 1942 και να πάνε στα Γερμανικά ταμεία Τράπεζες!!! Πόσο κορόιδα είμαστε; Πόσο βλάκες, μας έχουν βάλει και εξυπηρετούμε τα συμφέροντά τους; πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε; 3,5 δις δολάρια και σε χρυσό, προσέξτε. Που ήταν αυτός ο χρυσός, γιατί δεν μας λέει κάποιος; Γι’ αυτό δεν μας λένε το νούμερο πόσο είναι. Γιατί αν σου πούνε 3,5 δις και σε χρυσό, το πρώτο πράγμα που θα τους πιάσεις είναι από τα μαλλιά, που τα βρήκατε ρε; Γιατί πτωχεύσαμε το 1933; Γιατί σκοτώσαμε 2 γενιές Ελλήνων; Και που τα βρήκαμε μέσα στην Γερμανική κατοχή; που ήτανε; στην Ελβετία; τα είχαμε δώσει στην BIS που ιδρύσαμε το 1931; την παγκόσμια τράπεζα των διευθετήσεων; που την ιδρύσανε οι κεντρικές τράπεζες του κάθε κράτους; και δώσανε όλοι υποτίθεται τα λεφτά τους; γιατί αυτό έγινε και για τα λεφτά της Ελλάδος, να τα διαχειρίζεται η BIS στην Ελβετία; και οι Έλληνες πεθαίνανε της πείνας; και πεθαίνουν ακόμα της πείνας; και τους κάναν και μνημόνια; Γιατί τα λεφτά υπάρχουν ακόμα μέχρι σήμερα τα βλέπετε.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

Προσέξτε να δείτε τώρα τι άλλο έχει γίνει, δίνουμε στους Γερμανούς τα 3,5 δις δολάρια το 1942, στο παγκόσμιο σύστημα το τραπεζικό όμως ξέρουνε ότι τα λεφτά όλα που διακινούνε και τα παράγωγα και ότι δίνουνε δανεικά σε όλο τον πλανήτη και ότι έχουνε στήσει τα έχουνε στήσει μέσα από τον Ελληνικό πλούτο γιατί κανένας άλλος δεν έχει πλούτο, και ψάχνουνε να βρούνε, προσέξτε τον όρο που θα χρησιμοποιήσω για να το χαριτολογήσω λιγάκι για να αποφορτιστεί το κλήμα, την πατέντα να πάρουνε για πάντα νόμιμα τα λεφτά των Ελλήνων να τα διαχειρίζονται αυτοί, και ψάχνουνε να δούνε τι πατέντα θα κάνουνε, πως θα βάλουνε στο χέρι τα λεφτά των Ελλήνων; και τι κάνουν; βάζουνε τον Εβραίο, γιο του Εβραίου αλλά Αμερικανού πρέσβη στην Μικρασιατική καταστροφή τον Χένρυ Μοργκεντάου ( Henry Morgenthau ), ο οποίος είναι ανώτατο στέλεχος της Federal Reserve και το παίζει υπουργός οικονομικών της Αμερικής στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο αλλά είναι της Federal ο πράκτορας. Θυμηθείτε ότι η Αμερική έχει από το 1929 πτωχεύσει και έχει παραδοθεί με τα προεδρικά διατάγματα του προέδρου της του Ρούσβελτ στον δανειστή της που είναι η Federal Reserve. Η Federal Reserve λοιπόν έχει κάνει ιδιωτική εταιρεία το Αμερικανικό κράτος όπως είναι μέχρι σήμερα, η Αμερική δεν υπάρχει σαν κράτος, δεν υπάρχει κρατική οντότητα, είναι ιδιωτική εταιρεία. Θυμηθείτε ότι εκλέγουν υποτίθεται πρόεδρο αλλά και οι υπουργοί διορίζονται και δεν είναι εκλεγμένοι και όλα είναι ιδιωτικές εταιρείες, το υπουργείο εξωτερικών, το υπουργείο οικονομικών, το υπουργείο εσωτερικών όλα είναι ιδιωτικές εταιρείες. Βάζουνε λοιπόν τον πράκτορά τους τον Εβραίο και τι λέει μέσα στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, έχουνε δει τώρα πως θα τον τελειώσουνε τον πόλεμο γιατί είναι σε κοινή σύμπραξη όλοι, γι’ αυτό και έχουνε αφήσει να μετακινηθούνε τα Ελληνικά λεφτά προς τους Γερμανούς.

συνέχεια…

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου , Βασιλική Δρόσου , Αλεξάνδρα Τσίκου

Επιμέλεια: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση